ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ… ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!

Κυκλοφορούν την Παρασκευή (11/08) τα εισιτήρια για την πρώτη «μάχη» του Παναθηναϊκού με τη Μπιλμπάο!

Βγαίνουν και… εξαφανίζονται!

Ο Παναθηναϊκός στις 17 Αυγούστου υποδέχεται την  Αθλέτικ  Μπιλμπάο στο πρώτο παιχνίδι για τα play off του Europa League. Οι «πράσινοι» θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, μια γεμάτη Λεωφόρο για να πάρουν ώθηση και να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στους ομίλους. Ο κόσμος της ομάδας περιμένει πως και πώς να βγουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Βάσκους κι η στιγμή αυτή έρχεται… την Παρασκευή όταν και θα αρχίσει ηλεκτρονικά η διάθεση για τα «μαγικά χαρτάκια»!

Από τις 11:00 το πρωί θα είναι ανοικτή η σχετική πλατφόρμα και ως την Κυριακή (13/08) θα αφορά μόνο τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Οι τιμές ξεκινούν από τα 15 ευρώ, ενώ από τη Δευτέρα (14/08) η διάθεση θα είναι ανοικτή για όλους. Την Τετάρτη (16/08) θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για όσους θέλουν να περάσουν από εκεί και να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, έτσι ώστε να είναι στο πλευρό του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ματς με τη Μπιλμπάο!

Η ανακοίνωση:

«Ξεκινά αύριο η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα με τους Βάσκους στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Πέμπτη 17 Αυγούστου (21:30) την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον πρώτο αγώνα της φάσης των play-offs του Europa League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Παρασκευή στις 11:00 μόνο ηλεκτρονικά μέσω viva και μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου θα αφορά αποκλειστικά τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, η διάθεση θα είναι «ανοιχτή» προς όλους τους φιλάθλους και θα συνεχίσει να πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου (9:30 έως 17:30) και την ημέρα του αγώνα από 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.     

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου  
7,13,14 15 Ευρώ  
1, 5Β & 5Γ, 8, 12, 20 Ευρώ  
2, 5Α, 9, 11 30 Ευρώ  
10 40 Ευρώ  
3 60 Ευρώ  

     

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια*, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

*Ο κωδικός προνομίου των Συμμάχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και για αγορά μέχρι τεσσάρων εισιτηρίων».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 26 Απριλίου