«ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ Ο ΠΟΥΚΙ»

Ο αθλητικός διευθυντής των Δανών φάνηκε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα για Πούκι και Παναθηναϊκό…

«Παίκτης της Μπρόντμπι ο Πούκι»

Ο Τρόελς Μπεχ, αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, μίλησε στη Δανία για το θέμα του Πούκι και του Παναθηναϊκού και φάνηκε ενοχλημένος από τα συνεχόμενα δημοσιεύματα. Μάλιστα πρότεινε, με αρκετό θράσος θα έλεγε κανείς, να… κλείσει το ίντερνετ στην Ελλάδα για καμιά εβδομάδα, έτσι ώστε όπως είπε να μην υπάρχει πολλή κουβέντα για το τίποτα γύρω από την πιθανή μετακίνηση του Πούκι στον Παναθηναϊκό.

«Η κατάσταση τώρα, είναι πως ο Τέεμου Πούκι είναι παίκτης της Μπρόντμπι και θα συνεχίσει να είναι όσο δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό σαν δεδομένο. Κι αν υπάρξει, πρώτα θα το κρατήσουμε για τον εαυτό μας. Αντίθετα με ότι κάνουν άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Απορώ πως μοιράζονται τις κινήσεις τους με τα media. Είναι απίστευτο», είπε αρχικά ο Τρόελς Μπεχ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ενοχλητικό να συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει να είμαστε πιο διακριτικοί γιατί αυτές οι καταστάσεις επηρεάζουν παίκτες και ομάδες. Ακόμα και τον ίδιο τον παίκτη ενόχλησε όλο αυτό. Επηρεάστηκε και φάνηκε αυτό στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, ενώ το ίδιο συνέβη και στο ματς με την Λίνγκμπι. Σε αυτό το ματς, είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι και την έχασε…»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου