ΔΙΟΥΔΗΣ: «ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ» (PICS+VID)

Δείτε τις υπογραφές των συμβολαίων και όσα είπε ο Σωκράτης Διούδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.

Διούδης: «Ήμουν έτοιμος για αυτό το βήμα» (pics+vid)

Μια ακόμα μεταγραφή, την έκτη αυτό το καλοκαίρι, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη για την επόμενη τριετία. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του PAO TV, λέγοντας πως ήταν έτοιμος από καιρό για το μεγάλο βήμα το οποίο κι ολοκλήρωσε ερχόμενος στο «τριφύλλι»…

«Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα, έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και πολλούς τίτλους. Ήμουν καιρό έτοιμος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που έχουν από εμένα οι άνθρωποι της ομάδας», είπε αρχικά ο Σωκράτης Διούδης.

Αναφορικά με τους στόχους του, σχολίασε: «Οι στόχοι μου πάντα συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να είμαι υγιής, είμαι ένας παίκτης που δουλεύω πάρα πολύ. Θέλω αυτό να κάνω και τώρα, να δουλέψω σκληρά και να είμαι το συντομότερο δυνατόν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτή να διακριθώ κι εγώ».

Σε ερώτηση για τον συναγωνισμό με τον Βλαχοδήμο, είπε: «Πάντα είναι πολύ ωραίο και πολύ σημαντικό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός σε μια ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, δεν κοιτάω με ποιον είμαι στην ίδια θέση αλλά να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά που αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα που είναι μια ξεχωριστή ομάδα, μέσα στην ομάδα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώνονται όλοι».

Τέλος, για τον Ουζουνίδη και το ποιους παίκτες γνωρίζει από την ομάδα, απάντησε: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή, έχουμε συνεργαστεί πριν από δυο χρόνια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στις εθνικές ομάδες. Τους υπόλοιπους ανυπομονώ να τους γνωρίζω, να μπω κι εγώ στο κλίμα της ομάδας για το οποίο έχω να πω και τα καλύτερα. Κατ' επέκταση στον αγωνιστικό χώρο, να τους γνωρίσω και μέσα στο γήπεδο και να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα».

Δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο με τις δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη στο gallery του Leoforos.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
Video 1

Σωκράτης Διούδης: "Ημουν καιρό έτοιμος γι' αυτό το βήμα"

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου