ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

Τα απίστευτα στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται... Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθυστέρησε να γυρίσει από τις 6ήμερες διακοπές και έχασε την προπόνηση!
 

Προπόνηση χωρίς... προπονητή!

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός οι απουσίες τού έλειπαν. Και όχι μάλιστα παικτών, που τυχαίνει μερικές φορές είτε να αργούν είτε να χάνουν το αεροπλάνο, αλλά του ίδιου του προπονητή... Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθυστέρησε με την πτήση από την Πορτογαλία για τη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση για την Αθήνα και η πρώτη προπόνηση στην Παιανία μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια να γίνει χωρίς αυτόν (η προγραμματισμένη άφιξή του ήταν στις 22:30)

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει κάτι φυσιολογικό και ανθρώπινο, όμως ύστερα από όσα έχουν συμβεί στον Παναθηναϊκό και με δεδομένο ότι η ομάδα ήταν σε... εξαήμερες διακοπές, αγγίζει τα όρια του εξοργιστικού!

Οι Πράσινοι ήταν ελεύθεροι από την Τετάρτη το βράδυ μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και θα έπρεπε να αρχίσουν να μαζεύονται στην Παιανία για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγωνιστικού Γολγοθά που τους περιμένει.

Όλοι ήταν κανονικά στη θέση τους εκτός από τον προπονητή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ένας βοηθός του καθυστέρησαν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να παρευρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου