«ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ»

Μήνυμα ενότητας έστειλε μέσω ομιλίας του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ τόνισε πως δεν φταίει για όλα ο Αντωνίου.

«Δεν φταίει μόνο ο Αντωνίου»

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού στον Παναθηναϊκό, μίλησε στον Sentra FM ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για δημοσιεύματα να αναλάβει γενικός αρχηγός και το θέμα παραίτησης Αντωνίου:
«Δεν έχω μιλήσει με κανένα για το θέμα, δεν έχω καμία ενημέρωση. Ανεξάρτητα αν είμαι εγώ ή άλλος όμως, δε νομίζω ότι χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή η παραίτησή του. Ο Παναθηναϊκός είναι σε στάδιο μεταγραφών, δεν είναι ο Αντωνίου ο κύριος φταίχτης των μεταγραφών, καθώς δεν ήταν από την αρχή εδώ. Οι μεταγραφές άλλωστε είναι και θέμα τύχης.

Δε σχεδίασε ο Αντωνίου την ομάδα. Ολοι κάνουμε λάθη. Στο τέλος της διετίας του Αντωνίου ο Παναθηναϊκός πήρε το νταμπλ. Ο Αντωνίου στις επιλογές του σε αρκετές έπεσε έξω, σε αρκετές έπεσε μέσα. Ο ερχομός του Σισέ δεν είναι επιλογή άλλου, είναι του Αντωνίου. Η επιλογή του Χριστοδουλόπουλου είναι κι αυτή δική του.

Μπορεί να αμείβεται με πολλά ο Σισέ ή να κόστισε αρκετά ο Χριστοδουλόπουλος και στην αρχή να μην έπαιξε καλά, αλλά από την άλλη αν δεν έπαιξε ο Μελίσσης ή το θέμα με τον Σόουζα, μην το χρεώσετε...

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή και οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν δεν πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και στο τι έφταιξε. Πρέπει να βλέπει παρόν και μέλλον ο Παναθηναϊκός, έχει νέο προπονητή, χρειάζεται 2-3 καλές μεταγραφές, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι η ψυχραιμία που πρέπει να τηρηθεί από όλες τις πλευρές θα είναι το φάρμακο για να ξεκινήσει ο ΠΑΟ τον δεύτερο γύρο και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό».

Αν θα το σκεφτεί εφόσον του γίνει πρόταση να αναλάβει:
«Δεν έχω να σκεφτώ κάτι. Αν μου κάνουν πρόταση να αναλάβω, θα αναλάβω. Θα είναι τιμή για μένα οποιαδήποτε πρόταση. Δεν έχω κάτι να σκεφτώ, αρμοδιότητες ή τίποτα αντίστοιχο. Εγώ θέλω να βοηθήσω. Χρειάζεται όμως ομοιογένεια, ομόνοια για να γίνει ο ΠΑΟ ξανά πρωταθλητής Ελλάδας».

Αν υπάρχει χρόνος για τον τίτλο:
«Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές με πέρυσι είναι, άρα δεν μπορεί να ξέχασαν το ποδόσφαιρο, ή να μην έχουν πάθος ή ενδιαφέρον. Χρειάζεται να υπάρξει μία ομοιογένεια. Υπάρχει ο καινούριος προπονητής που θα δώσει ένα στιλ στην ομάδα. Οι 5 βαθμοί δε νομίζω ότι μπορούν να βγάλουν πρωταθλητή από το τέλος του πρώτου γύρου. Αλλά από την άλλη πρέπει και η τωρινή διοίκηση να βοηθήσει... Όπως είπε ο κ. Πατέρας λεφτά υπάρχουν, άρα μπορεί ο κ. Αντωνίου να κάνει δυο μεταγραφές παικτών με νοοτροπία πρωταθλητή, ώστε να βοηθήσουν. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει στις καλές εμφανίσεις, αυτές που θέλει ο κόσμος».

Για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα:
«Δεν ξέρω ποιες είναι και ποιες ήταν οι σκέψεις του Βγενόπουλου. Ενας άνθρωπος που έχει βάλει 22 εκατ. ευρώ σε μια ομάδα να τα πετά έτσι και να λέει αποχωρώ. Για το θέμα του Νικόλα Πατέρα πιστεύω πως είναι η πικρία. Μέχρι τώρα ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν κοντά του και ξαφνικά έχασαν την υπομονή τους, από τις εμφανίσεις της ομάδας, και πικράθηκε, δήλωσε παραίτηση.

Νομίζω πρέπει κι αυτός να αναθεωρήσει, κι αυτός χρειάζεται στον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως χρειάζεται από όλες τις μεριές μια ηρεμία. Να ξανασκεφτούν. Πάνω από όλα είναι ο Παναθηναϊκός.
Ολοι μαζί μπορούν να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από τη γκρίνια και τη μιζέρια που υπάρχει μέχρι τώρα, δείχνοντας ότι βάζουν τον ΠΑΟ πάνω από όλα, από οποιαδήποτε προσωπική προβολή».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου