ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ!

Τι έλεγε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον μήνα της... φωτιάς στην Ελλάδα και τον «πόλεμο εναντίον όλων» που θέλει να κερδίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ζεσουάλδο έτοιμος για μάχη!

 

Η αλήθεια είναι πως αλλιώς τα περίμενε όταν ήρθε στην Αθήνα για να διαδεχθεί τον Νίκο Νιόπλια και αλλιώς τα πράγματα έχουν εξελιχθεί. Μια ομάδα που στην ουσία διαλύθηκε μέσα σε ένα τριήμερο και ο ένας πηδάει από το καράβι μετά τον άλλον. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στην Πορτογαλία αλλά το μυαλό του ήταν στην Ελλάδα. Στον Παναθηναϊκό και στο πως υπό αυτές τις συνθήκες θα καταφέρει να οδηγήσει το «τριφύλλι» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
«Ευτυχώς για εμένα κατάλαβα από τον πρώτο κιόλας μήνα στην ομάδα ότι πρέπει να παλέψεις ακόμη και εναντίον όλων για να καταφέρεις να μείνεις όρθιος και να φτάσεις στους τίτλους» έλεγε χαρακτηριστικά  στους δικούς του ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν να πτοείται από την... τρικυμία στο «πράσινο» καράβι.
 
«Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν πρέπει  να σκεπτόμαστε όσα έχουν συμβεί ή συμβαίνουν. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Αυτή είναι η δουλειά μου. Έχω αντιμετώπισει και στο παρελθόν ανάλογες καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά».
 
Εξάλλου οι μεγάλοι προπονητές φαίνονται στα δύσκολα. Όπως και οι καλοί καπετάνιοι. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει να διαχειριστεί μια τρομερά δύσκολη κατάσταση, για την οποία μόνο αυτός δεν ευθύνεται. Το αν θα τα καταφέρει θα το ξέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Το ζήτημα είναι πως είναι διατεθειμένος να πολεμήσει!
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου