ΤΟ 64% ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!

Θανάση ή Παύλο θέλει η πλειοψηφία του κόσμου για πρόεδρο στην ΠΑΕ, σύμφωνα με το γκάλοπ του leoforos.gr. Πεσμένο ποσοστό ο Πατέρας. 

Το 64% θέλει Γιαννακόπουλο!

Σίγουρα, όταν σε ένα γκάλοπ ψηφίζουν κοντά στις 10.000 άτομα (9.624 για την ακρίβεια) μέσα σε διάστημα τεσσάρων και κάτι ημερών, το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό και αξιόπιστο για το τι θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αναφερόμαστε στο γκάλοπ του leoforos.gr που ανέβηκε την περασμένη Πέμπτη αμέσως μετά το τέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και είχε ερώτημα «Ποιος θα θέλατε να είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού;». 

Ο κόσμος, λοιπόν, μέσα από την ψήφο του έδειξε πως θέλει «μπροστάρηδες» και στο ποδοσφαιρικό τμήμα την οικογένεια Γιαννακόπουλου, αφού Παύλος και Θανάσης συγκέντρωσαν συνολικά το 64% των ψήφων, με τον δεύτερο να έχει μεγαλύτερο έρεισμα στον κόσμο με ποσοστό 40% έναντι 24% του αδερφού του. 

Ο Νικόλας Πατέρας έρχεται τρίτος σε προτιμήσεις και το ποσοστό του (19%) δεν είναι άσχημο, αλλά σίγουρα μετά τα μένω-φεύγω είναι αρκετά πεσμένο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, όπου έβγαζε... αυτοδυναμία. Σημαντικό είναι και το ποσοστό στο «κάποιος άλλος» που ανέρχεται στο 7%, ενώ 3% συγκέντρωσε ο Αδαμάντιος Πολέμης και μόλις 1% οι Τζόνι Βεκρής, Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και Λεωνίδας Πολέμης. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου