Ο... FREE ΒΥΝΤΡΑ

Από το Σαββάτο ο Λουκάς Βύντρα μπορεί να συμφωνήσει ως ελεύθερος με όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον από Λάτσιο. 

Ο... free Βύντρα

Το συμβόλαιο του Λουκά Βύντρα με τον Παναθηναϊκό εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο διεθνής αμυντικός μπορεί από το Σαββάτο να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Ο Βύντρα έχει το δικαίωμα από την πρώτη ημέρα του νέου έτους να κλείσει σε ομάδα της αρεσκείας του για το επόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. 

Σύμφωνα με το Derby, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκφράσει η Λάτσιο και μια ομάδα από την Αγγλία, αλλά ακόμα δεν του έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση. Επιθυμία του Λουκά είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό, ακόμα και με λιγότερα χρήματα από αυτά που ενδεχομένως θα του έδινε μια άλλη ομάδα της Ευρώπης. Ακόμα, όμως, δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών. 

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Βύντρα είχε συνάντηση με τον Κώστα Αντωνίου, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να κάνει την πρόταση της ΠΑΕ και τον διεθνή άσο να αντιπροτείνει τα θέλω του. Το θέμα όμως έμεινε εκεί και δεν υπάρχει εξέλιξη. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου