Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Μήνας... φωτιά θα είναι ο πρώτος του 2011, με το ενδιαφέρον να μοιράζεται στα αγωνιστικά, στα μεταγραφικά, αλλά και στα διοικητικά.

Ο Ιανουάριος των εξελίξεων

Αντί ο Παναθηναϊκός να κοιτάζει τους άλλους από ψηλά, όπως πέρυσι τέτοιο καιρό, εφέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε όλα. Όπως για παράδειγμα στο διοικητικό, αλλά και σε αυτό της μεταγραφικής ενίσχυσης. Κοινός παρονομαστής και των τριών; Ο μήνας Ιανουάριος, όπου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία του συλλόγου ως το καλοκαίρι.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
Ο τίτλος του φαβορί που είχαν οι Πράσινοι στην αφετηρία του πρωταθλήματος έχει αποτελέσει παρελθόν και πλέον βρίσκονται στη θέση του κυνηγού. Τον Ιανουάριο μάλιστα καλούνται να τα... παίξουν όλα για όλα, καθώς άλλα «στραβοπατήματα» δεν επιτρέπονται σε έδρες όπου παραδοσιακά στήνονται... μπλόκα. Με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη στα Πηγάδια, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει Άρη και Καβάλα στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Ακολουθεί η μάχη της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο και το εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη. Ο στόχος είναι αυτονόητος... 5 στα 5, με την ελπίδα ο Ολυμπιακός να γκελάρει.

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης δεν έβγαλε πρόεδρο και ο Τζόνι Βεκρής ανέλαβε να βγάλει τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση, αποδεχόμενος να τραβήξει εκείνος... κουπί μέχρι τη Γενική Συνέλευση της 17ης Ιανουαρίου. Ο Αδαμάντιος Πολέμης το σκέφτεται να πει το «ναι» στην πρόταση του Νικόλα Πατέρα να αναλάβει και μέχρι τώρα οι επαφές, οι «ζυμώσεις» και τα διάφορα σενάρια θα είναι καθημερινό φαινόμενο στον Παναθηναϊκό. Ευχή όλων είναι το Τριφύλλι να βγει πιο δυνατό από την κρίση αυτή...

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Με την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν, η ανάγκη ενίσχυσης κρίνεται τουλάχιστον επιτακτική, κυρίως στο χώρο του κέντρου, όπου λείπει ένας παίκτης που θα βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Από εκεί πέρα, δεδομένα χρειάζεται ένας παίκτης για την επίθεση, είτε για να δίνει ανάσες στον Σισέ είτε για να αποτελεί στήριγμά του στο 4-4-2, ενώ αν συνεχιστεί ο παραγκωνισμός του Γκοβού, οι Πράσινοι πρέπει να ενισχυθούν με έναν παίκτη και για τη δεξιά πλευρά.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου