«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Ο Εβρίτης τεχνικός αναφέρθηκε λεπτομερώς στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας πως έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Σουηδό, ακόμη και μετά την τιμωρία του και υπάρχει η πρόθεση για παραμονή στο «τριφύλλι».

«Φωτογράφισε» την παραμονή Μπεργκ και Μαρινάκη ο Ουζουνίδης

 «Έχουμε μιλήσει, ακόμη κι όταν βγήκε η τιμωρία του. Με ρώτησε τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του. Του είπα πως αν ήμουν 24-25 ετών δεν θα έμενα. Του εξήγησα κάποια πράγματα, γιατί είναι ένας οικογενειάρχης, ένας σοβαρός επαγγελματίας. Ο Μάρκους είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας, δεν έχει χάσει προπόνηση. Προσπαθεί για το 100%, παρότι ακούγονταν κάτι βλακείες ότι είναι ξενερωμένος. Καθόταν μετά την προπόνηση και έκανε παραπάνω. Μόνο ξενερωμένο δεν το λες αυτό. Ελπίζω να μείνει κοντά μας. Μου έδειξε προβληματισμένος στη συζήτηση που κάναμε και είναι λογικό. Κακά τα ψέματα ο Παναθηναϊκός δείχνει μια ομάδα που όταν δεν παίξει καλά δεν θα κερδίσει, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μην κερδίσει ακόμη κι αν παίξει καλά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν κι όταν τους στερείς κάτι… Δεν μιλώ μόνο για το ματς Κυπέλλου, δεν τα φορτώνω όλα στον ΠΑΟΚ. Αισθάνονται αδικημένοι και προβληματισμένοι οι παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στη βελτίωση του Νίκου Μαρινάκη και άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει στην ομάδα, τονίζοντας πως είναι απαραίτητος και καλύπτει δύο θέσεις. Χαρακτηριστικά δήλωσε:  «Θα συζητηθεί. Είναι ένας παίκτης που έχει βελτιωθεί και μπορεί να μας δώσει λύσεις. Θεωρώ πως αξίζει να είναι στο ρόστερ, μπορεί να παίξει δεξί μπακ και αμυντικό χαφ. Μπορεί να εξελιχθεί, είναι ένα παιδί δικό μας, υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά κριτήρια, μην ξεχνάμε. Θα δούμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου