Ο. ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει για τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο. Βλαχοδήμος: «Θέλουμε τη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Ανακοινώθηκε η τιμωρία για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ποια είναι ή αίσθηση σου;

«Δύσκολα, το ξέραμε και πριν, τώρα βγήκε στα χαρτιά τι θα γίνει. Εμείς προσπαθούμε να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Με αυτό θα πάμε και στην Τούμπα τώρα, θέλουμε κάθε παιχνίδι να το κερδίσουμε και με αυτόν τον στόχο θα αγωνιστούμε στην Θεσσαλονίκη».

Θα επηρεάσουν όσα έγιναν το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τούμπα;

«Αυτά που έγιναν-έγιναν. Είναι ένα καινούριο παιχνίδι, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, όχι προς τα πίσω. Αυτό που είπα και πριν κοιτάμε σε κάθε ματς να δώσουμε το 100% και όπου βγει».

Που θεωρείς ότι θα κριθεί η αναμέτρηση;

«Στην καλή τακτική, υπάρχει κούραση σε όλες τις ομάδες. Πιστεύω ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα είναι το τελευταίο ματς, μετά πάμε στις διακοπές. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεκουραστούμε».

Διακοπές θα πάνε οι υπόλοιποι όχι εσύ καθώς θα μετέχεις με την Γερμανία Κ21 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι τιμητικό αυτό για σένα;

«Χάρηκα πάρα πολύ που με κάλεσαν. Ο στόχος για μένα δεν είναι να κάνω διακοπές. Σημαντικό είναι να παίξεις, είμαι νεαρός μπορώ να μάθω πολλά πράγματα ακόμα και θέλω και εκεί να τα δώσω όλα και ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου