ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Διαβάστε τι ειπώθηκε στην εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού για την τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ…

Τρέμουν τον Μπεργκ και το είπαν και στο δικαστήριο!

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει προσφυγή έτσι ώστε να μειωθεί η ποινή του Μάρκους Μπεργκ, η οποία του επιβλήθηκε μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Τους «πράσινους» εκπροσώπησε η δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Έχει αρχίσει μια ιστορία με τις πρόσθετες παρεμβάσεις από κάθε πλευρά και πρέπει να έρθει ένα όργανο ώστε να αποφασίσει τι είναι νόμιμο και τι όχι. Αυτά τα πράγματα δημιουργούν οξύτητες και αντιπαραθέσεις που δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο».

Σε αυτό το σημείο, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπος Μπίρδας, υποστήριξε πως η ομάδα του παρεμβαίνει υπέρ της παραμονής της ποινής 3+1 αγωνιστικών στον Μπεργκ, γιατί έχει… έννομο άμεσο συμφέρον λόγω της κρίσιμης αναμέτρησης των δυο ομάδων στην Τούμπα την Τετάρτη (31/05)! Είπε, δηλαδή, με λίγα λόγια πως στον ΠΑΟΚ… τρέμουν τον Σουηδό παικταρά του Παναθηναϊκού!

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού είπε: «Οι λόγοι της προσφυγής είναι συγκεκριμένοι. Οι λόγοι της απόφασης είναι λανθασμένοι. Καθώς δεν έπρεπε να τεθεί υπ' όψιν το βίντεο. Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ ότι μπορεί να επιβληθεί ποινή μετά τον αγώνα. Έρχεται απαράδεκτα και με υπερβάλλοντα ζήλο να ανατρέψει αυτό που λένε οι κανονισμοί. Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις χρειάζεται η χρήση του βίντεο. Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ ότι μπορεί να επιβληθεί ποινή μετά τον αγώνα. Έρχεται απαράδεκτα και με υπερβάλλοντα ζήλο να ανατρέψει αυτό που λένε οι κανονισμοί. Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις χρειάζεται η χρήση του βίντεο. Αν φτάσουμε στο σημείο τα δικαιοδοτικά όργανα να ανατρέπουν τις αποφάσεις των διαιτητών θα καταλήξουμε να έχετε και εσείς μια σφυρίχτρα».

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση για το αν θα παραμείνει ή όχι η ποινή του Μπεργκ, αναμένεται εντός της ημέρας κι όταν τελειώσει η εκδίκαση της υπόθεσης που ακολουθεί που αφορά την αμφισβήτηση του ΠΑΟΚ στην επικύρωση της βαθμολογίας λόγω των εκκρεμοδικιών του ΟΣΦΠ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου