«ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε τα… αυτονόητα για το τι θα πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό ώστε να μπορεί να θέσει μεγάλους στόχους.

«Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για τίτλο»

Η ελπίδα για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού βασίζεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ωστόσο ολομόναχος δεν μπορεί να κάνει… θαύματα. Κάτι που ουσιαστικά τόνισε και ο ίδιος στη χθεσινή του συνέντευξη στη Nova, αφού έχει αποδείξει πως πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο Εβρίτης τεχνικός κλήθηκε να κάνει έναν γρήγορο απολογισμό απαντώντας αρχικά: «Υπήρχαν αρκετά καλά, κι άλλα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα. Δεν είναι αυτά που θέλεις να έχεις. Πρέπει να προσαρμόζεσαι με αυτά που έχεις και με αυτά που έχουμε νομίζω ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια». Όσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ανέφερε: «Ξέρουμε τι θέλουμε. Εδώ και καιρό έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε και από εκεί και πέρα θα κριθούμε όλοι», για να προσθέσει:

«Δεν έχουμε χρόνο... Καθόλου. Δυστυχώς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις καλούς και φθηνούς παίκτες».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα μπορέσει τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικός για τον τίτλο απαντώντας: «Αυτός είναι ο στόχος. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί. Είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίρνει τίτλους. Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι αυτό. Ξέρουν όλοι πως έχει η κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι να μπουν σε σειρά κάποια άλλα πράγματα στο σύλλογο. Όταν γίνουν όλα αυτά όπως πρέπει θα μπορούμε να μιλήσουμε και για μεγαλύτερους στόχους».

«Δεν μου κάνει εντύπωση»

Αναφορικά με την τιμωρία των «πράσινων» για το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν… ξεφνιάστηκε. «Δεν ήταν κι ότι καλύτερο, αλλά δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε στο μυαλό μας. Προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση» είπε και πρόσθεσε για τον στόχο την τελευταία αγωνιστική:

«Πρέπει προσαρμοζόμαστε με τα δεδομένα. Οπότε προσπαθούμε να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πρέπει να κοιτάξουμε να φτιάξουμε γρήγορα την ομάδα. Σημασία έχει πόσο γρήγορα θα κινηθούμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και λύσεις στο πως θα διαμορφώσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν. Δεν θα έλεγα ότι θέλουμε ρεβάνς. Με τον ΠΑΟΚ διαμορφώθηκαν πολλές καταστάσεις, δεν πρέπει μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όλα τα άλλα είναι περισσότερο για όλους τους άλλους πλην αυτών που θα είμαστε στον αγωνιστικό χώρο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου