ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ

Λίγοι είναι οι ξένοι παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟ και μπορούν να σταθούν δίπλα στον Τζιμπρίλ Σισέ σε λάμψη, κλάση και προσωπικότητα... 

Ποιος να συγκριθεί με τον Σισέ

Έβγαλε -πάλι- πρωτοσέλιδα με όσα δήλωσε στην εκπομπή «Έρευνα» του Μega ο Τζιμπρίλ Σισέ, ειδικά η ατάκα «δεν θέλω με τίποτα να προδώσω την αγάπη του κόσμου» ήταν πολύ σημαντική.

Προσπαθούμε να θυμηθούμε πότε πέρασε στο παρελθόν σταρ τέτοιας εμβέλειας, απόλυτα σεβαστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, τόσο ηγετική μορφή και προσωπικότητα, ικανός να ενώσει τα αποδυτήρια, να τρομάξει τον αντίπαλο με την κλάση του και να διαφημίσει το κλαμπ στα πέρατα του κόσμου.

Ο νους μας πάει μονάχα στους Ζιλμπέρτο Σίλβα-Πάολο Σόουζα, αλλά τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Πορτογάλος, ήταν «ήσυχοι» επαγγελματίες, δεν συσπείρωναν την ομάδα γύρω τους, δεν δημιουργούσαν (τόσο) ντόρο γύρω απ' το όνομά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα πιο προβεβλημένοι είναι οι επιθετικοί. Τεράστιες αξίες αμφότεροι βέβαια, τιμή μας που φόρεσαν την πράσινη φανέλα, αλλά βρίσκονται πίσω από τον Τζιμπρίλ σε διοχέτευση θετικής ενέργειας στα ενδότερα του συλλόγου.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου