ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ (PICS)

Η ιστοσελίδα bloko.gr παρουσιάζει δυο φωτογραφίες με τον ανόητο οπαδό του Παναθηναϊκού να πετάει το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς-Διαβάστε για τη συμβολή της ΠΑΕ στη σύλληψή του.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που ο ανόητος εκτόξευσε το κουτάκι στον Ίβιτς (pics)

Δύο χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, στα οποία αποτυπώνεται η ρίψη του κουτακιού μπύρας στον προπονητή του ΠΑΟΚ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το bloko.gr. Στο πρώτο φαίνεται η στιγμή της εκτόξευσης από το νεαρό οπαδό που φορά την πράσινη φανέλα και στο δεύτερο η στιγμή που το κουτάκι βρίσκει στο κεφάλι τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις δυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες, έχει μεσολαβήσει η πρόσκρουση του αντικειμένου πάνω στο σκέπαστρο του πάγκου των Θεσσαλονικέων πριν καταλήξει στο κεφάλι του Σέρβου προπονητή, έχοντας στο μεταξύ χάσει κατά την αρχική πρόσκρουση σημαντικό τμήμα από το περιεχόμενό του.

Διαβάστε τι αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα:

«Έχει μεσολαβήσει η πρόσκρουση του αντικειμένου πάνω στο σκέπαστρο του πάγκου της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να καταλήξει με δύναμη στο κεφάλι του Σέρβου προπονητή, έχοντας στο μεταξύ -όπως σημειώνουν οι σχετικές πληροφορίες- "αποτινάξει" κατά την αρχική πρόσκρουση σημαντικό τμήμα από το υγρο περιεχόμενο του.

Αστυνομικές πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ως πολύ σημαντική τη συμβολή των υπεύθυνων της ομαδας του Παναθηναικού για την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη, όχι όμως και καθοριστική.

Στην ειδική υπηρεσία της αστυνομίας, δόθηκαν τα βίντεο και μια ... "πανοραμική" φωτογραφία με άνω των 200 ατόμων που κάθονται στην κερκίδα πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, με τους περισσότερους να φορούν πράσινες φανέλες. Και όπως προέκυψε, λίγο πριν από την εκτόξευση του μεταλλικού αντικειμένου, ο χούλιγκαν έφυγε από τη θέση του, πολλές σειρές πάνω από τα κάγκελα, εκτελεί το ακατανότα ανεγκέφαλο έργο του, κοντοστέκεται κι επιστρέφει στη θέση του σα να μην έχει συμβεί τίποτα και χωρίς να τον σταματήσει κανένας.

Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης ότι παρατηρήθηκε αναλογικά μεγάλη χρονική απόσταση στις ώρες καταγραφής του βίντεο από την είσοδο των οπαδών και του βίντεο που κατέγραψε την τοποθέτηση στις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξακριβωθεί πότε μπήκε ποιος και πότε ποιος έφτασε στην κερκίδα.

Το γεγονός επίσης ότι ο 22χρονος φοιτητής πήγε με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του υπήρξε καθοριστικά ανασταλτικός παράγοντας για την εξακρίβωση της ταυτότητας του, καθώς κανείς δεν τον γνώριζε. Απαιτηθηκε ως εκ τούτου μεγλαλη σειρά κατάθεσεων, για να μπορέσουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας όπως άλλωστε συμπεραίνεται από το περιεχόμενο της δικογραφίας, να ταυτοποιήσουν τον δράστη με το πρόσωπο του φοιτητή».

Τουλάχιστον ο Ίβιτς είναι… καλά στην υγεία του…

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOKO.GR

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου