«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!»

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» αποκαλύπτει την ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη πριν το ματς με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο τονίζοντας τους , ότι «οι δικαιολογίες είναι για τους ηττοπαθείς». 

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα!»

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με μεγαλύτερο πάθος , κατέθεσε ψυχή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο και είχε καλύτερη εικόνα από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ πριν λίγες ημέρες . Ο Ουζουνίδης μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τα είχε με την απόδοση των παικτών του , διότι θεώρησε, ότι δεν έπαιξαν , όσο καλά μπορούσαν και δεν είχαν συγκέντρωση κυρίως, όταν έβγαιναν στην επίθεση.

Πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες και τους είπε κάποια πράγματα με στόχο να μπουν με άλλη νοοτροπία στο ματς της Λεωφόρου.

Μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης τους είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Οι δικαιολογίες είναι για τους ηττοπαθείς. Αρα δεν δέχομαι, ότι χάσαμε από την ΑΕΚ επειδή είχαμε απουσίες. Δεν χάσαμε λόγω απουσιών . Χάσαμε, διότι δεν είμασταν αυτοί , που έπρεπε στο γήπεδο , δεν κάναμε ότι έπρεπε για να κερδίσουμε. Οι μεγάλες ομάδες δεν στέκονται σε δικαιολογίες και αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας».

Διαβάστε όλη την ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου