ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ»

Ο Χρήστος Παναγόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε ο Παναθηναϊκός για να συλληφθεί αυτός που πέταξε του κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς.

Παναγόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τη συγκάλυψη»

Αναλυτικά όσα είπε στον «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm»:

Για το ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε να εντοπίσει τον «δράστη»: «Το καταφέραμε με δικές μας ενέργειες. Από την λεγόμενη παρακάμερα του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε. Είναι η κάμερα που κινείται στην ζώνη των πάγκων. Δεν επιτρέπεται να κάνεις λήψη εντός γηπέδου γιατί εκεί είναι η ΝOVA. Από εκείνη την εικόνα εντοπίστηκε η κίνηση του συγκεκριμένου και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε το πρόσωπο, αναζητήθηκε το εισιτήριο, πώς μπήκε μέσα, τι έκανε μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε στο να εντοπιστεί πλήρως και να ταυτοποιηθεί μετά από την αθλητική βία».

Για το αν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού: «Ναι, με διαρκείας. Και μάλιστα από τα πολύ ακριβά. Η θύρα 10 όπου έγινε το περιστατικό, είναι η πιο ακριβή θύρα μετά την 3 που είναι τα επίσημα».

Για το τι προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Από τη μία μεριά θα κινηθούν οι αρχές εναντίον του, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Εμείς θα κοιτάξουμε την αστική πλευρά της υπόθεσης, αποζημιωτική κλπ. Συν αποβολή δια παντός από το γήπεδο του ανθρώπου που είχε το διαρκείας αυτό».

Για το αν θα του κάνουν μήνυση: «Δεν ξέρω αν χρειάζεται, γιατί οι αρχές θα κινηθούν ποινικά από μόνες τους. Άρα εκεί το παρακολουθείς και πας αστικά. Ο Παναθηναϊκός και σε προηγούμενα επεισόδια είχε δώσει στοιχεία, αλλά δεν μπόρεσε η αστυνομία να ταυτοποιήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χαρακτηριστικά κάλυψης και συγκάλυψης. Για άλλη μια φορά είμαστε μπροστά σε κινήσεις που δείχνουν μία νέα κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν. Γιατί έγιναν και πολλά επεισόδια τον τελευταίο καιρό. Και σε διάφορα γήπεδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου