ΣΙΣΕ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στη Λεωφόρο κι όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Σισέ: «Είμαστε μεγάλος σύλλογος»

Μιλώντας πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Σισέ, υποστήριξε πως γνωρίζει την κατάσταση στο «τριφύλλι» και πως ακόμα η ομάδα μπορεί να πετύχει πράγματα ενώ επεσήμανε για ακόμα μια φορά ότι αισθάνεται δυνατός κι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα, για να σκοράρει ξανά. Αφήνοντας, έτσι, για ακόμα μια φορά ανοικτή την πόρτα για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που εξετάσει ενδεχόμενο επιστροφής!

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρεθώ εδώ σήμερα, να έρθω για να δω την αγαπημένη μου ομάδα, είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα να είμαι εδώ σήμερα», είπε αρχικά ο Τζιμπρίλ Σισέ πριν ερωτηθεί για το αν γνωρίζει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό:

«Πάντα υπάρχει αισιοδοξία. Ξέρω ότι πρέπει η ομάδα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, δεν είναι κάτι που είναι αδύνατο. Είμαστε μεγάλος σύλλογος, έχουμε μεγάλη ομάδα και σίγουρα υπάρχει ελπίδα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θέλει να επιστρέψει από άλλο πόστο στον Παναθηναϊκό, έδωσε μια απάντηση που σίγουρα θα φέρει συζητήσεις: «Σαν ποδοσφαιριστής, έχω ιδέες. Έκανα την εγχείρησή μου, νιώθω καλά και μου λείπει το ποδόσφαιρο. Αν βρω ένα πρότζεκτ ή κάτι που να με ενδιαφέρει, μπορεί να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν η ομάδα θα ενδιαφερθεί, αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως μπορώ ακόμα να παίξω και να σκοράρω. Αυτό το ξέρω!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου