«Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΡΙΛ»

Το «France Football» έκανε αφιέρωμα στον Τζιμπρίλαρο με τίτλο: «η ανάσταση του Σισέ», όπου αναφέρει όλη του την καριέρα και την... ανάστασή του στον Παναθηναϊκό.

«Η ανάσταση του Τζιμπρίλ»

Αφιέρωμα στον Τζιμπρίλ Σισέ, φιλοξενεί η ιστοσελίδα του France Football και γράφει για την εποχή που ο Σισέ ήταν στη Λίβερπουλ αλλά και τη Μαρσέιγ, ενώ τονίζει πως στην Ελλάδα ήρθε η ανάστασή του.

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

«Όλοι γνωρίζουμε τον Τζιμπρίλ Σισέ, είτε από την παρουσία του στη Λίβερπουλ και στη Μαρσέιγ, είτε από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, είτε λόγω των 50 διαφορετικών κουρεμάτων που αλλάζει στη διάρκεια της χρονιάς. Σήμερα, ο Σισέ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα και φαίνεται επιτέλους έτοιμος να ανθίσει...

Στον Παναθηναϊκό έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και των διοικούντων, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει δέκα, είκοσι, τριάντα γκολ. Είναι καλύτερη η ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό; Ίσως είναι ένας σημαντικός παράγοντας, η ομάδα ή οι ποδοσφαιριστές δεν αγχώνονται, ενώ αυτή τη χρονιά έχει βρει τον Σίντνεϊ Γκοβού και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, και οι δύο συμπατριώτες του Γάλλοι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα, αλλά και στη Μαρσέιγ υπήρχε, δεν είναι πάντα αυτή η αιτία.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μοιάζει δεδομένο, είναι ότι για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό, ο Τζιμπρίλ Σισέ σκοράρει κατά ριπάς και αυτό είναι το σημαντικότερο. Μένει να πλανάται το ερώτημα εάν ο Τζιμπ μπορεί να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Λοράν Μπλαν θα κληθεί να αποφασίσει, αλλά ο 29χρονος επιθετικός έχει σίγουρα τις ικανότητες να ανταποκριθει... Το μυαλό, το ταλέντο...».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου