ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΝΕΟΥΣ...

Δανεικοί θα φύγουν τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού.

Δανείζει Νέους...

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τις υποχρεώσεις της για το 2010 και πλέον όλοι σκέφτονται τη νέα χρονιά. Αυτή, αναμένεται κάποιους να τους βρει σε ομάδες είτε της Superleague είτε της Β’ και Γ’ Εθνικής δανεικούς από το «τριφύλλι» για να πάρουν εμπειρίες σε παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αρκετά χρόνια στην ομάδα Νέων και πρέπει να πάρουν και τις απαιτούμενες εμπειρίες πια, αλλά και να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο. Αυτό είχε γίνει και πέρσι, με τον Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ να παραχωρείται δανεικός στην Καβάλα για έξι μήνες κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και φέτος. Κάποιοι άλλοι που ίσως είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ως δανεικοί, είναι ο Γιώργος Μαχλελής που η ηλικία του είναι για την ανδρική ομάδα, οι Βαλεντίνος Βλάχος και Τάσος Λαγός που πάνε πολύ καλά και χρειάζονται εμπειρίες, ο Φώντας Φέτσης που πρέπει να αγωνιστεί σε συνθήκες ανδρικής ομάδας καθώς υπολογίζεται και για τους άντρες, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται η ομάδα να αποκτήσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού δοκιμαστούν πρώτα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι σίγουρο. Πάντα στα υπόψη είναι και ο Ολλανδός επιθετικός Κιμ Έλγκαρντ, ο οποίος αρέσει αρκετά στο «τριφύλλι» αλλά είναι ήδη 20 χρονών, κάτι που βάζει σε σκέψεις τους «πράσινους».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου