«ΤΡΕΧΟΥΝ» ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Στα όρια του είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

«Τρέχουν» οι εξελίξεις με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα όσα έγιναν την Τετάρτη (17/05) στη Λεωφόρο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μια ακόμα σεζόν στην οποία το «τριφύλλι» φαίνεται πως θα γίνει το… πειραματόζωο για τις νέες ποινές και τιμωρίες, μια ακόμα σεζόν που οι «πράσινοι»… πέταξαν χρήματα χωρίς κανένα αντίκρισμα και αρκετά προβλήματα, έχουν κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποτραβηχτεί αρκετά από την ομάδα, δείχνοντας και το πόσο είχε «αδειάσει» από το συγκεκριμένο κομμάτι και πως είχε χαθεί η όρεξη και το κίνητρο να κάνει παραπάνω πράγματα από τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Ο Αλαφούζος είχε αφήσει και τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ,  ενώ είχε αραιώσει πολύ και τις εμφανίσεις του στη Λεωφόρο, όπου δεν έχανε παιχνίδι μέχρι την περσινή σεζόν. Όλα αυτά έδειχναν το ψυχολογικό «άδειασμα» του μεγαλομετόχου, ο οποίος σύμφωνα με όσα μετέφεραν συνεργάτες του είναι πολύ κοντά στο να πάρει την οριστική απόφαση αποχώρησης.

Οι δυο δρόμοι για τον Αλαφούζο

Σε κάθε περίπτωση, οι δρόμοι αν αποφασιστεί είναι δυο. Είτε να αφήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος, είτε να παραμείνει μέχρι να βρεθεί  κάποιος ενδιαφερόμενος έτσι ώστε να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας. Για την ώρα στον ορίζοντα δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αναλάβει, συνεπώς το πρώτο σενάριο θα είναι και το πιο πιθανό αν ο νυν μεγαλομέτοχος αποχωρήσει.

Θα πρέπει ωστόσο να υπογραμμιστεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα αφήσει… ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό. Όπως διαβεβαιώνεται από το περιβάλλον του, θα κάνει το παν για να εξασφαλίσει και την επόμενη ημέρα στην ομάδα και θα προσπαθήσει να «μειώσει» τους «κραδασμούς» από τις συγκεκριμένες εξελίξεις.

Δύσκολο να γίνει ΔΣ την Πέμπτη

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως η Τετάρτη (17/05) ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για τον Γιάννη Αλαφούζο. Είχε την απώλεια του πατέρα του, είχε κάποιες πολύ σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις και στο φινάλε της όσα έγιναν στη Λεωφόρο. Ηταν λογικό, λοιπόν, να υπάρξει αρκετή ένταση και φόρτιση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πιθανή αποχώρηση θα αποτελεί απόφαση που πάρθηκε «εν θερμώ». Επίσης, θα πρέπει  να σημειωθεί πως δύσκολα θα διεξαχθεί το ΔΣ στη διάρκεια της Πέμπτης. Διότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας υπάρχει η κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει «βαρύ» πρόγραμμα στα επαγγελματικά του. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να μετατεθούν οι εξελίξεις για την Παρασκευή…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου