ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ: «ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΑΝΔΡΑ Ο ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έξαλλος με όσα έγιναν στη Λεωφόρο!

Μαυροκουκουλάκης: «Κέρδισε άνανδρα ο ΠΑΟΚ»

Εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση που τήρησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και από την επιθετική ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Όπως τόνισε ο επικεφαλής της διοίκησης του «τριφυλλιού», ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κερδίσει άνανδρα τον αγώνα ενώ για τις εξελίξεις στους «πράσινους» επισήμανε πως θα προσπαθήσει στο ΔΣ να ενεργήσει για το καλό του Παναθηναϊκού χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του.

«Έχω  γυρίσει όλα τα γήπεδα του κόσμου με όλες τις ιδιότητες από την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ. Αυτό το βράδυ, ο ΠΑΟΚ βλέποντας ότι χάνει ένα ματς αέρα στο γήπεδο αγωνιστικά, επέλεξε να το κερδίσει άνανδρα προσποιούμενος», ανέφερε αρχικά ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και πρόσθεσε:

«Σε ότι αφορά ύφος της ανακοίνωσης μία λέξη έχω να πω: ντροπή. Στο αυριανό Δ.Σ. θα βάλω, θα προσθέσω όλη την εμπειρία μου για το καλό του κόσμου του Παναθηναϊκού που αγαπώ. Δεν θέλω να μπαίνω σε λεπτομέρειες. Το ποδόσφαιρο να το βλέπεις ως ποδόσφαιρο. Ούτε να προσποιείσαι, ούτε να κερδίζεις άνανδρα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου