ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!

Ο Ίβιτς εξετάστηκε από γιατρό, είχε μια εκδορά και μόλις σηκώθηκε είπε πως ζαλίζεται και ζήτησε ασθενοφόρο!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Με μια γρατζουνιά, ζήτησε ασθενοφόρο!

Επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά, πως το αντικείμενο που έπεσε στον Βλάνταν Ίβιτς αποτελεί μνημείο βλακείας. Είναι ένα  καταδικαστέο γεγονός, μια πράξη που προκαλεί κακό στον Παναθηναϊκό και σε κανέναν άλλον και προφανώς δεν θα έπρεπε σε καμία  περίπτωση να συμβεί.

Πάμε τώρα να δούμε, τι προκύπτει από το ρεπορτάζ αμέσως μετά το συμβάν. Ο Ίβιτς αφού χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να σηκωθεί από το χορτάρι, εξετάστηκε από γιατρό, τόσο του γηπέδου, όσο και του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ είχε μια εκδορά, που δεν δικαιολογούσε σε τίποτα το σόου που ακολούθησε. Μόλις αντιλήφθηκε προφανώς πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το ματς στα χαρτιά και να επέλθει σοβαρή τιμωρία για τον Παναθηναϊκό, ζήτησε… ασθενοφόρο.

Τα όσα ακολούθησαν, ήταν κωμικοτραγικά. Προφανώς ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος στην υγεία του και να μην έχει τίποτα, αλλά ήταν απίστευτο το γεγονός ότι έφυγε από τη Λεωφόρο με… μπαταρισμένο κεφάλι για μια γρατζουνιά, πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι και με ασθενοφόρο!!!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου