ΘΡΗΝΟΣ, «ΕΦΥΓΕ» Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΙΤΥΧΟΥΤΗΣ...

Πιο φτωχή η Παναθηναϊκή οικογένεια καθώς ο «Γκαγκάριν» δεν είναι πλέον ανάμεσά μας…

Θρήνος, «έφυγε» ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης...

Μία σπουδαία μορφή του Παναθηναϊκού μας και ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ο δικός μας Ζαχαρίας Πιτυχούτης, δυστυχώς «έφυγε» σε ηλικία 77 ετών χάνοντας την μάχη με τον θάνατο. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σοβαρά άρρωστος και έδινε την μάχη του με αξιοπρέπεια και θάρρος, όπως έκανε πάντα. Δυστυχώς αυτή την φορά δεν τα κατάφερε…

Αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1961 μέχρι το 1969 ως αμυντικός μέσος. Ιδιαίτερα γνωστός για τον τρόπο με τον οποίο… κατάπινε τα αντίπαλα χαφ. Μέλος της ομάδας που πήρε το αήττητο πρωτάθλημα και γράφτηκε μια για πάντα στην ιστορία του συλλόγου! Το παρατσούκλι του ήταν «Γκαγκάριν», ενώ κατέκτησε με το «τριφύλλι» πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Συγχρόνως είχε γίνει και διεθνής.

Βέβαια, πρώτα και πάνω απ’ όλα, θα τον θυμόμαστε για την λατρεία που είχε στον Παναθηναϊκό. Πρώτα οπαδός και μετά παλαίμαχος. Μέχρι τελευταία στιγμή υπερηφανευόταν για το γεγονός πως έκανε τον γύρο του θριάμβου με την σημαία του Παναθηναϊκού στα χέρια, μέσα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας τεράστιος Παναθηναϊκός που ποτέ δεν κρυβόταν στα δύσκολα και πάντα έλεγε την γνώμη του, ακόμη και όταν δεν άρεσε σε πολλούς.

Καλό ταξίδι Ζαχαρία άνθρωποι σαν κι εσένα έκαναν τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου