Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΜΗ

Μια διαφορετική προσέγγιση της ιστορίας με τον Νικόλα Πατέρα έκανε ο Μίμης Δομάζος στο leoforos.gr.

Η απάντηση του Μίμη

Τη δική του εκδοχή για την ιστορία με τον Νικόλα Πατέρα έδωσε ο Μίμης Δομάζος μιλώντας στο leoforos.gr. «Δεν ζήτησα κανένα δάνειο, αλλά απλά μία συνεργασία. Την πρώτη φορά πήγα με τον Αντώνη Αντωνιάδη στα γραφεία του Πατέρα και του παρουσίασα το σχέδιό μου για τα γήπεδα. Απάντησε θετικά λέγοντας πως θα έβαζε ο ίδιος περίπου 250.000. Εγώ όμως αρνήθηκα. Δεν δέχομαι δώρα. Ήθελα μια συνεργασία με τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο νέων παικτών που θα πήγαιναν στην ομάδα, ενώ με τα έσοδα που θα είχα θα έκανα αποπληρωμή.

Ο Πατέρας μου πρότεινε να μπει εγγυητής μόλις είδε τα σχέδια και μίλησε με τον μηχανικό μου. Εγώ δεν πληρώ τα κριτήρια για να πάρω δάνειο. Τη δεύτερη φορά πήγα με άλλον μάρτυρα, τον Κώστα Παντέλη. Τότε έμαθα ότι δεν εγκρίθηκε το δάνειο. Έχω κρατήσει τα επιστολόχαρτα που αλλάξαμε, έχω μάρτυρες. 

Ας βγει ο ίδιος ο Πατέρας να διαψεύσει αυτά που λέω και να μη βάζει άλλους. Εγώ έχω μια ιστορία στον Παναθηναϊκό, δεν τον κυνηγάω. Τον προκαλώ να μιλήσει και να πει την αλήθεια για τον τρόπο που μου φέρθηκε». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου