ΓΙΑ ΑΥΤΟ «ΚΡΑΖΕΙ» Ο ΔΟΜΑΖΟΣ;

Το leoforos.gr αποκαλύπτει τους λόγους της ξαφνικής επίθεσης του «στρατηγού» στον Νικόλα Πατέρα.

Για αυτό «κράζει» ο Δομάζος;

Οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του Μίμη Δομάζου και η επίθεση που εξαπέλυσε προς τον Νικόλα Πατέρα προκάλεσαν μεγάλα ερωτήματα σε όσους τις άκουσαν. Δεν έχει περάσει άλλωστε και μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ο μεγάλος «στρατηγός» του Παναθηναϊκού υμνούσε τον πρώην πλέον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτό της 12ης Σεπτεμβρίου, εδώ στο leoforos.gr, όταν και υμνούσε την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα. «Ο Νίκος Πατέρας ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαιτησίας και αδικίας του Παναθηναϊκού. Με την αλλαγή αποκαταστάθηκε η τάξη. Είμαι υπέρ του Νίκου Πατέρα. Ο κόσμος από τότε που ανέλαβε ο κύριος Πατέρας βρήκε τη γαλήνη και την ηρεμία του. Τα πράγματα μπήκαν ξανά στο σωστό δρόμο με τον Νίκο Πατέρα. Ο Νίκος Πατέρας έδωσε οξυγόνο στον κόσμο… και καθαρό αέρα. Χτύπησε την "αυτοκρατορία Κόκκαλη" και συσπείρωσε τον κόσμο», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Το leoforos.gr ρώτησε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και απευθύνθηκε σε ανθρώπους του Νικόλα Πατέρα, οι οποίοι έδιναν μία διαφορετική εξήγηση για την ξαφνική αλλαγή στάσης του παλαίμαχου άσου: «Τον Οκτώβρη του 2010 ο κ.Δομάζος ζήτησε από τον Νικόλα Πατέρα 300.000 ευρώ για να φτιάξει γήπεδα 5 Χ 5. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική, γιατί το πρότζεκτ που του παρουσίασε δεν ήταν βιώσιμο. Στη συνέχεια ο κ.Δομάζος ζήτησε απο τον Πατέρα να εγγυηθεί προσωπικά σε τράπεζα, προκειμένου να εξασφαλίσει το δάνειο. Όταν μάλιστα και γραπτώς αρνήθηκε και πάλι άρχισε να στάζει... χολή. Αν πάντως επιθυμεί να μάθει, ο κ. Δομάζος πόσα χρήματα έχει βάλει ο κ. Πατέρας, μπορεί να απευθυνθεί στο λογιστήριο της ΠΑΕ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου