ΨΑΧΝΕΙ «ΛΑΒΡΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τσεκάρουν ταλέντα στην Κύπρο Τάκης Φύσσας και Θεόδωρος Ελευθεριάδης στις 10 και 11 Ιουνίου στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου στη Λάρνακα.

Ψάχνει «λαβράκια» στην Κύπρο

Ο Τάκης Φύσσας και ο Θοδωρής Ελευθεριάδης θα βρεθούν στη Λάρνακα στις 10 και 11 Ιουνίου, ώστε να τσεκάρουν από κοντά τις ικανότητες αρκετών μικρών επίδοξων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σχολών του Παναθηναϊκού Κύπρου:

«Την Κύπρο επισκέπτονται δυο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να τσεκάρουν τα ταλέντα των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και όχι μόνο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της επίσημης Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Τάκης Φύσσας και ο γνωστός ως ο «Γκουρού» των Ακαδημιών κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου οι οποίες διοργανώνουν στις 10 και 11 Ιουνίου το PANATHINAIKOS TALENTS CAMP ανοιχτό για παιδιά γεννημένα από το 2008 μέχρι και το 2003.

Το πράσινο καμπ θα διεξαχθεί στο όμορφο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου κάτω υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Προγραμμάτων της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Θεόδωρου Ελευθεριάδη και του προπονητή Γιώργου Μακρή ενώ τη δεύτερη μέρα η οποία περιλαμβάνει και το αγωνιστικό μέρος του καμπ θα παρακολουθήσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Τάκης Φύσσας.

Το καμπ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλά ταλέντα τα οποία θα δοκιμαστούν υπό το βλέμμα δυο μεγάλων ονομάτων καθώς οι παίκτες που θα επιλεχθούν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στα επίσημα Skills Tournaments που διεξάγει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη Λεωφόρο και όπου δοκιμάζονται υπό το βλέμμα όλων των σκάουτερ και προπονητών της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ελλάδας.

Για πληροφορίες και συμμετοχές στο καμπ αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99533608 (Γιάννος Παπαχαραλάμους), 97 775795 ( Γιάννος Ιωάννου), 99124919 (Τηλέμαχος Αθανασίου)».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου