«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ»

Χειρότερα δεν γίνεται να παίξει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Γιόσου Σαριέγκι, με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα.

«Είμαστε απαράδεκτοι»

Ο Γιόσου Σαριέγκι δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάχτυλό του, μετά τη νέα κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, κόντρα στα Τρίκαλα αυτή τη φορά. «Το σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Δεν έχει σημασία το όνομα του αντιπάλου, αρκεί που νικήσαμε και προκριθήκαμε. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει ότι χαίρεται με όσα έγιναν στα τελευταία ματς ήμασταν απαράδεκτοι», τόνισε ο Βάσκος, ο οποίος σχετικά με το τι θα πρέπει να αλλάξουν οι παίκτες του «τριφυλλιού», απάντησε: «Το σημαντικό είναι πως θα πρέπει να είμαστε οικογένεια. Χειρότερα δεν πρόκειται να παίξουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ούτε μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Παρά μόνο ότι θα δώσουμε όλη μας την ψυχή για να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Δεν είναι ώρα για να λέμε πολλά λόγια. Είναι ώρα για να κάνουμε πολλά μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, αναφορικά με τη μάχη του πρωταθλήματος είπε: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα, έστω κι αν είμαστε 5 βαθμούς πίσω. Μένει ακόμη ένας γύρος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν ειδικά όταν παίζουμε έτσι, αλλά να μη βιάζονται κάποιοι να μας ξεγράψουν».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου