ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό… Στοιχεία που σοκάρουν κι αποκαλύπτουν τον βρώμικο πόλεμο που δέχθηκε και φέτος ο Μάρκους Μπεργκ από διαιτητές και αντιπάλους!

Νούμερο ένα κίνδυνος!

Από την καταγραφή των στατιστικών κατηγοριών στις οποίες θριάμβευσε φέτος ο Μάρκους Μπεργκ, γίνεται κατανοητό και για όσους δεν παρακολουθούν καν το ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά αρκούνται στους αριθμούς, πως ο Σουηδός φορ είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτόν τον καιρό.

Ο Μπεργκ είναι με διαφορά από τον δεύτερο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, αλλά η αντιμετώπιση που συνεχίζει να έχει από τους διαιτητές και τους αντιπάλους είναι ντροπιαστική. Η «γλώσσα» των αριθμών αποκαλύπτει κι αυτό το απίστευτο φαινόμενο… Σε ένα Πρωτάθλημα που έχουν αγωνιστεί κατά προσέγγιση περίπου 400 παίκτες τη φετινή σεζόν, έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατηγορία με τους παίκτες που έχουν χρεωθεί εις βάρους τους τα περισσότερα φάουλ.

Ο Μπεργκ, λοιπόν, που αποτελεί τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες βρίσκεται στην εξωπραγματική 13η θέση με 53 φάουλ! Νούμερο που αναδεικνύει το πόσο… πονάει ο Σουηδός και ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο και το… επερχόμενο σύστημα. Την ίδια στιγμή βέβαια απουσιάζει από την πρώτη 50άδα των παικτών με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, αφού του δόθηκαν μόλις 29, δηλαδή ένα κατά μέσο όρο ανά αγώνα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου