ΖΗΤΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ PLAY OFF ΣΤΙΣ 10 ΜΑΪ́ΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! (PICS)

Με επιστολή του στη Super League ο Παναθηναϊκός απαιτεί έναρξη των play off με βάση όσα είχαν συμφωνηθεί εξαρχής για τη φετινή σεζόν, άσχετα με τις υπόλοιπες εξελίξεις!

Ζητά έναρξη των play off στις 10 Μαΐου ο Παναθηναϊκός! (pics)

Επιστολή στη Super League έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία επί της ουσίας ζητάει να τηρηθεί το καταστατικό του πρωταθλήματος και να ορισθεί ΔΣ σε ημερομηνία που θα επιτρέπει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει σχεδιαστεί στη διάρκεια της σεζόν από της συνεδριάσεις της Λίγκας. Οι «πράσινοι» επισημαίνουν στην επιστολή τους πως μπορεί να γίνει η συνεδρίαση του ΔΣ στις 4 Μαΐου όπως είχε αρχικά οριστεί, έτσι ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί με αυτή τη στάση του να παρέμβει στις εξελίξεις που αφορούν σε πιθανή τιμωρία του ΟΣΦΠ. Στην επιστολή του «τριφυλλιού» ξεκαθαρίζεται πως μπορεί να υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας με αστερίσκους, έτσι ώστε αν προκύψει η οποιαδήποτε τιμωρία να αντικατασταθούν οι αγώνες της οποιαδήποτε ομάδας βγει από τη διαδικασία με τους αγώνες της ομάδας που θα υποχρεωθεί να μπει σε αυτή.

Παράλληλα, με την επιστολή του ο Παναθηναϊκός θέλει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που εξαρχής είχε δοθεί στις ομάδες. Κι αυτό γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε είχε καταρτίσει το δικό του πρόγραμμα ενόψει των play off για την ομάδα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μετατραπεί ξανά σε πρόγραμμα… λάστιχο και κουρελόχαρτο, όπως έγινε πέρσι που οι ομάδες ήταν αναγκασμένες να παίζουν κάθε τρεις ημέρες. Επίσης, ελλοχεύει και ο κίνδυνος να ζητήσει ξανά ρήτρες η Nova για την αλλαγή στις ημερομηνίες και να είναι συνυπεύθυνος ο Παναθηναϊκός για κάτι στο οποίο επί της ουσίας δεν έχει καμία ανάμιξη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός με την επιστολή του ζητάει συνεδρίαση του ΔΣ της Super League την Πέμπτη 4 Μαΐου, έτσι ώστε τα play off να αρχίσουν στις 10 Μαΐου 2017. Η Λίγκα από την πλευρά της έχει ενημερώσει για ΔΣ στις 8 Μαΐου, κάτι που σημαίνει πως τα play off θα πάνε πολύ αργότερα, κάτι που ξεκάθαρα δεν θέλει ο Παναθηναϊκός και το γνωστοποίησε με την επιστολή του.

Δείτε την επιστολή στο gallery του Leoforos.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου