ΜΟΛΕΔΟ: «ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεχάσει ό,τι έγινε στην Τούμπα και να στρέψει το βλέμμα του στο μέλλον σύμφωνα με τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Μολέδο: «Να κοιτάξουμε μπροστά…»

 «Ήταν ένας ημιτελικός, στον πρώτο αγώνα είχαμε κερδίσει 2-0 και οπωσδήποτε το 4-0 μας γεμίζει απογοήτευση. Κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε τα επόμενα, σίγουρα χάσαμε ευκαιρίες στον αγώνα της Τούμπας αλλά όπως είπα πρέπει να κοιτάμε μπροστά», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού.

Όσο για το παιχνίδι του Κυπέλλου, απάντησε: «Καταρχήν σχετικά με τον αγώνα της Τούμπας να πω πως μπήκαμε καλά, αγωνιστήκαμε αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και πρέπει να πω πως είμαστε όλοι μαζί, είμαστε μια ομάδα. Μαζί είμαστε στις νίκες όλοι, μαζί είμαστε στις ήττες όλοι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν αναμφισβήτητα ένας αποκλεισμός τον οποίο δεν περιμέναμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πλέον θα πρέπει να περάσει η απογοήτευση, να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε τη δουλειά με δύναμη και ισχύ και να κοιτάξουμε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και τα play off».

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι να ανασυνταχθεί η ομάδα, ανέφερε: «Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, έχουμε τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά που έρχονται και στα play off, πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα του Κυπέλλο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου