«ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ» ΣΕ ΚΥΖΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (PIC)

Με επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου στις 25/4, ο Παναθηναϊκός είχε καταγγείλει ότι οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας προσέφερε προσωπικές εξυπηρετήσεις στον διαιτητή του ημιτελικού Δημήτρη Κύζα.

«Σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις» σε Κύζα κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός (pic)

Ο ρέφερι από τη Δράμα που κατοικεί κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη έδωσε σχεδόν μόνος του την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, καθώς με τα σφυρίγματά του διαμόρφωσε την έκβαση του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Σταύρο Τριτσώνη είχε ενημερώσει από την περασμένη Τρίτη (25/4) για την ακαταλληλότητα του εν λόγω ρέφερι.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ κ.Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Οπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες».

Δείτε την επιστολή στο gallery του Leoforos.gr.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου