«ΚΑΘΑΡΟΣ» Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο ο Παναθηναϊκός είναι έντιμος απέναντι στο κράτος στην υπόθεση με τα πλαστά εισιτήρια, όπου εμπλέκονται Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης.

«Καθαρός» ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega, το ΣΔΟΕ σε έρευνά του βρήκε εφτά ΠΑΕ να εκδίδουν πλαστά εισιτήρια με σκοπό να γλιτώνουν τον ΦΠΑ. Μέσα σε αυτές τις ΠΑΕ δεν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που για ακόμη μία φορά δεν έχει καμία συμμετοχή στα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εν λόγω ΠΑΕ που έχουν γίνει γνωστές είναι οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, Ηρακλή, Ατρόμητος, ενώ και ο Ολυμπιακός τον περασμένο Μάρτιο είχε κάνει την ίδια παράβαση και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Το «ντου» του ΣΔΟΕ έγινε όταν ένας εφοριακός είχε πάει σε αγώνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και διαπίστωσε πως το εισιτήριό του δεν είναι τρυπημένο από την Εφορία, έτσι λοιπόν ειδοποίησε και στο επόμενο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έγινε η έφοδος. Το ίδιο συνέβη και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως η φοροδιαφυγή έχει γίνει και σε ευρωπαϊκά ματς.

Αυτές οι ΠΑΕ χρησιμοποιούσαν απλά εκτυπωτικά μηχανήματα για τα εισιτήρια, τα οποία φυσικά δεν μπορούσε να ελέγξει η Εφορία, με απώτερο σκοπό να κρατάνε τον ΦΠΑ. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου