«ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ Γ.Σ.»

Μέχρι τη νέα Γ.Σ. (20 Ιανουαρίου) θα είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού (αν δεν βρεθεί λύση εκ των έσω), όπως ανέφερε ο Γιάννης Βεκρής.

«Πρόεδρος μέχρι τη Γ.Σ.»

Μήνυμα ενότητας έστειλε στον κόσμο ο Τζόνι Βεκρής με δηλώσεις του στον SENTRA FM και στον Nova ΣΠΟΡ FM με τις οποίες επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του leoforos.gr πως αναλαμβάνει από αύριο την προεδρία της ΠΑΕ. Ο Βεκρής αναφέρθηκε επίσης και στο κομμάτι μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου: «Υπάρχει πράγματι η πρόταση να αναλάβω χρέη προέδρου υπηρεσιακά μέχρι να γίνει η Γ.Σ. των μετόχων. Περιμένουμε μήπως βρεθεί λύση εκ των έσω. Αν αναλάβω δεν θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι, απλά μέχρι να γίνει νέα Γ.Σ.».

Για το πώς θα κινηθεί εφόσον αναλάβει καθήκοντα: «Δεν έχω να προτείνω κάτι και να θέσω κάποιον όρο. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Αδιέξοδο δεν υπάρχει, αλλά είναι δύσκολα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Για το τι φταίει και για τις σχέσεις του με τους μετόχους: «Εγώ κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους για το τι συμβαίνει ούτε έχω κάνει ούτε θα κάνω».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Ελπίζω στον β’ γύρο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα. Εχουμε καλύψει και μεγαλύτερες διαφορές από το +5 επί Μαλεζάνι και Μαρκαριάν. Έχουμε καλές μονάδες και περιμένουμε επιτέλους να αποδώσουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φετινή σεζόν να χαθεί. Δουλεύουμε και για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις ερχόμενες».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα ακολουθηθεί. Αν κρίνουν οι τρεις, Φρέιτας, Αντωνίου, Φερέιρα ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα».

Για το αν τίθεται θέμα παραίτησης Αντωνίου: «Δεν γνωρίζω αν θα παραιτηθεί ο Αντωνίου, δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου».

Για το αν Παναθηναϊκός κινδυνεύει να βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: «Όχι. Θα μπουν 18 εκατ. ευρώ στα ταμεία στις 31/12. Για την επόμενη χρονιά δεν έχω μαντικές ικανότητες. Δεν έχω κάτι να πω επί τούτου».

Για το αν θα πωληθούν παίκτες: «Για να πουληθεί κάποιος παίκτης πρέπει να έρθει προσφορά. Δεν τίθεται στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουμε πρόταση».

Για το μήνυμα που στέλνει στους οπαδούς: «Εμείς ως διοίκηση θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα τη βοηθήσουμε. Όλοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να δώσουμε την αγάπη μας με θετική μορφή και τίποτα παραπάνω».

Για τις πληροφορίες ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος: «Ναι θα είμαι, μέχρι τη Γενική Συνέλευση, δηλαδή, μέχρι τις 15-20 Ιανουαρίου. Μου ζητήθηκε να είμαι υπηρεσιακός πρόεδρος για να βοηθήσω την ομάδα μέχρι τότε, για να βρεθεί η νέα διοίκηση. Στο διάστημα αυτό υπάρχει χρόνος να γίνουν ζυμώσεις και διεργασίες για να αναλάβει κάποιος την ομάδα».

Εάν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ: «Δεν θα παραμείνω. Δεν μπορώ. Δεν έχω αναλάβει ποτέ κάτι που δεν μπορώ να το φέρω εις πέρας. Χρειάζεται full-time απασχόληση. Είναι θέμα χρόνου».

Εάν θα υπάρξουν αλλαγές: «Δεν θα αλλάξει κάτι. Όπως ήταν θα παραμείνουν όλα»…

Την γνώμη του για την κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί περί διάλυσης:«Το θεωρώ υπερβολικό. Ένα σωματείο με τη δύναμη, το μεγαλείο και την ιστορία του Παναθηναϊκού είναι υπερβολικό να λέγεται ότι οδηγείται σε διάλυση. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του».

Για τις μεταγραφές: «Η απόφαση είναι ειλημμένη από το ΔΣ. Είναι ξεκάθαρο. Στο πλαίσιο που έχει τεθεί από το ΔΣ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου