ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ

Εμμένει στην απόφασή του για παραχώρηση του 25% των μετοχών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Η τετράδα που θα «τρέξει» τον Παναθηναϊκό.

Οι σκέψεις του Τζίγκερ

Μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις με το αντίο Βγενόπουλου και την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα η... καυτή πατάτα έχει επιστρέψει στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αφού η οικογένεια είναι αυτή που έχει στην κατοχή της το μεγαλύτερο κομμάτι των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Τζίγκερ, όμως, δείχνει να εμμένει στην απόφασή του να  πουλήσει-παραχωρήσει το 25% των μετοχών και πλέον άπαντες περιμένουν από αυτόν να δώσει τη λύση για την επόμενη μέρα και να λύσει την κρίση.

Ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων σύμφωνα με την Εξέδρα φέρεται να έχει πάρει την απόφαση αρχικά να αναζητήσει έναν επιφανή επιχειρηματία που θα αγοράσει τις μετοχές του μέσω της επόμενης αύξησης ΜΚ και θα αναλάβει να διοικήσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή η προσπάθεια ανεύρεσης θα ξεκινήσει από το νέο έτος, ενώ παράλληλα μια άλλη σκέψη που περνάει από το μυαλό του Τζίγκερ είναι η επιστροφή του Ανδρέα Βγενόπουλου, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορεί να στηριχτεί σε αυτό.

Η τετράδα

Για το πώς βγαίνει η χρονιά, το leoforos.gr ανέφερε χθες πως μετά την άρνησητου Αδαμάντιου Πολέμη να αναλάβει τη θέση του προέδρου, αλλά και το γεγονός ότι κανείς μέτοχος δεν ήθελε να πάρει τη θέση, η λύση φαίνεται πως βρίσκεται στο πρόσωπο του Τζόνι Βεκρή, που έχει και έναν επιπλέον χρόνο εμπειρίας στα διοικητικά της ομάδας από τον Δημήτρη Γόντικα που ήταν ο αμέσως επόμενος «υποψήφιος». Παράλληλα με τον Βεκρή, όμως, θα υπάρχουν ακόμα τρεις άνθρωποι με μοιρασμένες αρμοδιότητες.

Οι τρεις άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον Βεκρή στη διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι οι Γιώργος Νίκας, Τάκης Μπαλτάκος και Αδαμάντιος Πολέμης. Ο Νίκας θα αναλάβει το ζήτημα της εξομάλυνσης των σχέσεων με τους οργανωμένους, ο Τάκης Μπαλτάκος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την εκπροσώπηση της ομάδας στα θεσμικά όργανα, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης θα αναλάβει το οικονομικό κομμάτι και θα είναι επιφορτισμένος με το δύσκολο έργο της μείωσης των εξόδων της ΠΑΕ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου