ΒΕΚΡΗΣ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Τζόνι Βεκρής και ένα σχήμα συνεργασίας θα οδηγήσουν το... καράβι του Παναθηναϊκού ως το καλοκαίρι.

Βεκρής ως το καλοκαίρι

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προέδρου που θα διαδεχθεί τον Νικόλα Πατέρα. Τόσο ο Αδαμάντιος Πολέμης, όσο και ο γιος του παρουσιάστηκαν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να αναλάβουν, για διαφορετικούς λόγους όμως ο κάθε ένας, με αποτέλεσμα η προσοχή όλων να στραφεί σε άλλες εναλλακτικές επιλογές. Εκ του αποτελέσματος όμως φαίνεται πως δεν υπάρχουν.

Για αυτό και εκτός συγκλονιστικού στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης θα επικυρωθεί η απόφαση, οι «πράσινοι» να πορευτούν ως το καλοκαίρι με ένα διοικητικό σχήμα συνεργασία, την προεδρία του οποίου θα αναλάβει ο Τζόνι Βεκρής. Ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επιλέχθηκε αντί του Δημήτρη Γόντικα (ο οποίος ήταν η αμέσως επόμενη επιλογή) λόγω της εμπειρίας ενός έτους που έχει παραπάνω από τον Α' Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Άλλωστε και το καλοκαίρι αποδέχθηκε ανάλογο ρόλο...

Στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να συμβάλουν όλοι οι μέτοχοι. Και αυτοί που αποχώρησαν, αλλά και αυτοί που αποφάσισαν να παραμείνουν και να βοηθήσουν στα δύσκολα. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και ενισχύσεις, με ένα όνομα που θα εκπροσωπεί τους «νταμπλούχους» στα θεσμικά όργανα, όπως για παράδειγμα ο Τάκης Μπαλτάκος.

Όλα αυτά όμως αναμένεται να αποφασιστούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης... 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου