ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ… SOLD OUT!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η εκτίμηση, που υπάρχει στην ΠΑΕ είναι, ότι μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν εξαντληθεί. 

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ολοταχώς για… sold out!

Ετσι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα θα γίνει άλλο ένα sold out  αυτή την φορά στο ματς κυπέλλου. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο και είναι λογικό, αφού το κύπελλο είναι ο μόνος στόχος, που έχει μείνει στην ομάδα από τίτλους.

Mέχρι και την Πέμπτη 6 Απριλίου η διάθεση των εισιτηρίων θα αφορά αποκλειστικά στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας (είτε είναι ήδη εγγεγραμμένα, είτε εγγραφούν τώρα) και θα πραγματοποιείται μόνο μέσω internet Εγγραφές μελών μπορούν να πραγματοποιούνται επιτόπου στα εκδοτήρια, ή ηλεκτρονικά εδώ.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου η διάθεση «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους. Μέχρι την Κυριακή 9/4 θα διεξάγεται μόνο μέσω viva.gr, ενώ από τη M. Δευτέρα 10/4 τόσο ηλεκτρονικά όσο και – εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα - από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι 9:30 έως 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

 

13,14

15 Ευρώ (μόνο από τη Θύρα 4 από τις 10/4)

 

6, 7

20 Ευρώ

 

1, 5Β & 5Γ, 8, 12,

25 Ευρώ

 

2, 5Α,9, 11

40 Ευρώ

 

10

60 Ευρώ

 

3

100 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου