ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: «ΑΜΟΚ» ΓΙΑ ΕΝΑ… ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ!

Κυκλοφορούν την Τρίτη (04/04) τα εισιτήρια του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τα… εξαφανίζει!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Αμόκ» για ένα… μαγικό χαρτάκι!

Ολοταχώς προς ένα ακόμα sold out οδεύει ο Παναθηναϊκός, αφού περιμένει την Μεγάλη Τετάρτη (12/04) τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» από την Τρίτη (04/04) ξεκινούν τη διάθεση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τις τρεις πρώτες ημέρες να αφορούν τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και από την Πέμπτη (06/04) και έπειτα η διάθεση θα είναι ανοικτή για όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Μ. Τετάρτη, 12 Απριλίου (19:00) τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 4/4 και για τις τρεις πρώτες ημέρες, μέχρι και την Πέμπτη 6 Απριλίου θα αφορά αποκλειστικά στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας (είτε είναι ήδη εγγεγραμμένα, είτε εγγραφούν τώρα) και θα πραγματοποιείται μόνο μέσω internet Εγγραφές μελών μπορούν να πραγματοποιούνται επιτόπου στα εκδοτήρια, ή ηλεκτρονικά εδώ.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου η διάθεση «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους. Μέχρι την Κυριακή 9/4 θα διεξάγεται μόνο μέσω viva.gr, ενώ από τη M. Δευτέρα 10/4 τόσο ηλεκτρονικά όσο και – εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα - από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι 9:30 έως 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου  
13,14 15 Ευρώ (μόνο από τη Θύρα 4 από τις 10/4)  
6, 7 20 Ευρώ  
1, 5Β & 5Γ, 8, 12, 25 Ευρώ  
2, 5Α, 9, 11 40 Ευρώ  
10 60 Ευρώ  
3 100 Ευρώ  

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου