«ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ»

Αισιόδοξος πως ο Νικόλας Πατέρας θα επιστρέψει πιο ισχυρός μετοχικά εμφανίστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Τι είπε για «Βγενό». 

«Θα επιστρέψει ο Πατέρας»

Στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Ο παράγοντας του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Νικόλας Πατέρας θα επιστρέψει πιο ισχυρός μετοχικά, ενώ ανοιχτό το άφησε και για τον Ανδρέα Βγενόπουλο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροκουκουλάκης στο sport fm 94,6: 

Για επιστολή Βγενόπουλου περί αποχώρησης: «Ήταν σε δύσκολη θέση ο Βγενόπουλος, το περασμένο καλοκαίρι εκδόθηκαν επιστολές και ανακοινώσεις, ενώ έγινε και σκληρή κριτική ένθεν κι ένθεν. Γι αυτό τώρα η ανακοίνωση δεν ήταν λεπτομερής, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις άσχημες κριτικές. Για να αποφύγει τις λέξεις τύπου προδοσία, δεν έγραψε κάτι αναλυτικότερο στην επιστολή του». 

Για την αγάπη του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Παναθηναϊκό: «Τα παναθηναϊκά αισθήματά του δεν τίθενται εν αμφιβόλω, δεν συζητούνται, είναι πολύ κύριος, οξυδερκής και έχει καλή ανατροφή. Έβαλε 20-23 εκατομμύρια ευρώ, έχει στεναχωρηθεί πολλά weekend και έχει φάει λάσπη απ΄ όλες τις κατευθύνσεις. Εγώ είμαι το μπροστά του». 

Για την απόσυρση του κ. Κουλούρη: «Δεν θέλει να εκπροσωπείται υπό την έννοια της πραγματικής εκπροσώπησης. Όσον αφορά εμένα η παραμονή μου είναι τιμής ένεκεν και για να προσφέρω την εμπειρία μου σε όποιον και για ό,τι χρειαστεί». 

Κάνοντας εκτίμηση για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος και για τον Πατέρα και για τον Βγενόπουλο. Για μένα ο Πατέρας από αγάπη αλλά και πίκρα θα επιστρέψει. Είναι τσαντίλας, θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα στο οποιοδήποτε προεδρείο. Έχει αφήσει πλήρη τάξη στα οικονομικά της ομάδας, αφήνει 20 εκατομμύρια ευρώ και ένα νοικοκυριό που δεν συναντάται εύκολα. Όσα είπε πλήθος μετόχων χθες δεν έχουν βάση. Αυτοί μάλιστα έδωσαν εντολή για πλήρη εκποίηση του μεριδίου τους. Όσον αφορά τον Βγενόπουλο, με την πρώτη ή τη δεύτερη κάλμα θα βγει με το ιστιοφόρο στα ανοιχτά. Η λέξη κάλμα έχει διάφορες πτυχές. Δεν θα πω περισσότερα γιατί μας ακούν οι απαράδεκτοι. Αν δεν γίνουν αυτά που λέω περί κάλμας θα φέρω τα τέσσερα πτυχία master που έχω να τα κάψετε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου