ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου είναι στον αέρα.

Στον αέρα οι μεταγραφές

 

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» από μακριά ότι χρειάζεται ΕΝΙΣΧΥΣΗ. Το ρόστερ έχει πολλά κενά, η ομάδα θέλει μεταγραφές για να κάνει την αντεπίθεσή της για τον τίτλο, αλλά παρ'όλα αυτά το πλάνο που υπήρχε για τον Ιανουάριο φαίνεται ότι πάει περίπατο.

Σύμφωνα με το σύνολο του Τύπου, μετά τις διοικητικές εξελίξεις προκύπτουν και νέα οικονομικά δεδομένα. Όπως τόνισε χθες στο ΔΣ ο Νικόλας Πατέρας, μέχρι το τέλος του χρόνου (31/12) θα έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ 18,4 εκατ. ευρώ, ποσό που προκύπτει από Τσάμπιονς Λιγκ, χορηγίες κ.α. και εκτιμάται πως με αυτό βγαίνει άνετα η σεζόν. Σε αυτό, όμως, δεν υπολογίζονται χρήματα για μεταγραφές, κάτι που σημαίνει πως αυτές είναι στον αέρα και είναι αβέβαιο αν πραγματοποιηθούν. Γενικά η ομάδα δείχνει να μπαίνει πάλι σε πλάνο σφικτής οικονομικής πολιτικής, ενώ το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν και περικοπές σε κάποια υψηλά συμβόλαια. 

Παρ' όλα αυτά ο Κάρλος Φρέιτας, για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, συνεχίζει τις επαφές του με μάνατζερ και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, πατώντας πάνω στις εισηγήσεις που έχει κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου