ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ»

Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το θέμα με τις οφειλές του Παναθηναϊκού προς τον Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά και για την αδειοδότηση.

Παναγόπουλος: «Κανένα θέμα για αδειοδότηση, ο Παναθηναϊκός εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Ο δικηγόρος κάνει τη δουλειά του. Δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Παναθηναϊκό. Για την έκτακτη εισφορά είναι θέμα που λύνεται. Ο μάνατζερ δεν μπορεί να παίζει με τον Παναθηναϊκό ή κάποιον άλλον».

Πόσα θεωρεί ο Παναθηναϊκός ότι πρέπει να δώσει στον Ταυλαρίδη: «Αυτά που προβλέπονται από το συμβόλαιό του. Οι έκτακτες εισφορές είναι θέμα για τη Σούπερ Λίγκα. Η διαφορά είναι ελάχιστη. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτήν την ιστορία. Ο Παναθηναϊκός εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τον παίκτη. Το Δικαστήριο έχει βγάλει τις αποφάσεις».

Για το κάτα πόσο πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση: «Τα λεφτά θα κατατεθούν. Εδώ βλέπετε πως γεννιούνται θέματα για την αδειοδότηση. Εμπλέκονται παρατρεχάμενοι για να δημιουργηθούν προβλήματα. Για την αδειοδότηση δεν υπάρχει κανένα θέμα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει θέμα για την αδειοδότηση. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδυτή. Έρχονται γυρολόγοι και κάνουν διάφορα πράγματα. Δεν είμαστε ομάδα που δεν έχει άνθρωπο που βάζει τα λεφτά του. Δεν υπάρχει εκκρεμότητα. Η ΕΠΟ δέχεται τον φάκελό μας. Ο Παναθηναϊκός είχε χρέη από την πολυμετοχικότητα. Έκτοτε ήρθε η νέα διοίκηση. Ο επενδυτής κάνει αυτά που μπορεί. Δεν έχει υπάρξει ξανά θέμα. Τώρα αν έκανε ο κάθε δικηγόρος τη δική του διαχείριση για να πιέσει. Δεν καταλαβαίνω πως ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει σε τέτοια διαδικασία και αφήνει να τον παρασύρουν».

Για το μπάτζετ: «Γίνεται εξορθολογισμός για να μην έχουμε προβλήματα και να συνεχίσουμε την πορεία μας για τα επόμενα χρόνια».

Για την αλλαγή του πρωταθλήματος: «Συμφωνούμε και στα πλέι οφ και στις 14 ομάδες, συμφωνούμε να βγαίνει ο πρωταθλητής μέσα από τα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις προτάσεις πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι είναι καλό και θα κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Η τηλεόραση δίνει λίγα και μιλάω για τα μεσαία και τα μικρά. Όσο για τη διανομή των χρημάτων, υπάρχουν διαφορές πως το βλέπουμε. Θα γίνουν συναντήσεις των τεσσάρων, με τους μικρούς κι ελπίζω να τα βρούμε. Το επιθυμητό είναι να διασφαλιστούν τα θέματα της εμπορικότητας. Να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση και να δούμε πόσα λεφτά θα παίρνουμε με περισσότερα ντέρμπι. Κι εκτός από τα τηλεοπτικά να δούμε και τι άλλο. Αν τα ντέρμπι έχουν εικόνα όπως το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Για τα πλέι οφ του νέου συστήματος: «Υπάρχουν δύο προτάσεις. Μία να μείνει η βαθμολογία όπως θα είναι και μία να διαιρείται. Είμαστε σε συζητήσεις. Το πρώτο αδικεί τον πρώτο, το δεύτερο κάνει καλύτερο το προϊόν».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου