ΚΕΡΔΙΣΤΕ 100 T-SHIRTS ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ...

Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός του Leoforos.gr και της εφημερίδας «Η Πράσινη» είναι γεγονός.

Κερδίστε 100 T-Shirts του Μάρκους Μπεργκ...

Διεκδικήστε ένα από τα 100 μπλουζάκια με τη στάμπα του Μάρκους Μπεργκ να πανηγυρίζει με φόντο τη φλεγόμενη Θύρα 13.

Το μόνο που απαιτείται να κάνετε για να μπείτε στη μεγάλη κλήρωση, είναι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, στέλνοντας SMS (χρέωση 1.24 ευρώ με ΦΠΑ), γράφοντας:

Π1 (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54777

Με κάθε σας συμμετοχή κερδίζετε μια δωροεπιταγή από το www.instawing.gr.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Δευτέρα 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι και η κλήρωση για τα 100 μπλουζάκια θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου, στις 4 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 6 το απόγευμα από το Leoforos.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «100 T-SHIRTS MARCUS BERG»

Για το διαγωνισμό «100 T-Shirts Marcus Berg» που διοργανώνει η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «o ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ»), και διακριτικό τίτλο "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ" η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.leoforos.gr, της οποίας έχει την εμπορική εκμετάλλευση με τεχνικό πάροχο την «2S  Α.Ε.»  ισχύουν τα κάτωθι:

1] Στο διαγωνισμό «100 T-Shirts Marcus Berg» έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της «www.instawin.gr.» και  της «2S» καθώς και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθμού όλων των παραπάνω.

2] Η συμμετοχή μπορεί να υποβληθεί κατά τα ανωτέρω από τη Δευτέρα 27/03/2017 ώρα 12:00 το μεσημέρι έως τη Δευτέρα 03/04/2017 ώρα 12:00 το μεσημέρι. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η έγκαιρη υποβολή αυτής. Οιαδήποτε συμμετοχή υποβληθεί μετά το πέρας των ανωτέρω χρονικών διαστημάτων δε θα ληφθεί υπόψη. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει το παρόν χρονοδιάγραμμα κατά το δοκούν. Οι όροι ευρίσκονται αναρτημένοι στον ιστότοπο της Διοργανώτριας www.leoforos.gr

3] Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν μήνυμα (SMS) με τη λέξη «Π1» (κενό) και το ονοματεπώνυμο τους στον αριθμό υψηλής χρέωσης 54777, (εφεξής «Υπηρεσία»). Η χρέωση ανά μήνυμα είναι 1,24 ευρώ (με ΦΠΑ). Μόλις οι συμμετέχοντες στείλουν το μήνυμα, λαμβάνουν (δωρεάν) απαντητικό μήνυμα, με το οποίο επιβεβαιώνεται η λήψη του μηνύματός τους, ενώ συγχρόνως τους αποστέλλεται ένας μοναδικός κωδικός, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.instawin.gr με την αγορά προϊόντος/ων ή υπηρεσίας/ων αξίας ίσης ή μεγαλύτερης με το κόστος συμμετοχής (κόστος αποστολής SMS) τους στο διαγωνισμό «100 T-Shirts Marcus Berg».

Κάθε Συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει έναν κωδικό ανά προσφορά.  Ο Συμμετέχων μπορεί να στείλει μήνυμα περισσότερες από μία (1) φορά για να δηλώσει συμμετοχή και κάθε φορά να λαμβάνει αντίστοιχο, μοναδικό κωδικό αριθμό, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα www.instawin.gr για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών αξίας ίσης ή μεγαλύτερης με το κόστος συμμετοχής του στο διαγωνισμό «100 T-Shirts Marcus Berg». Στην περίπτωση αγοράς τελικής αξίας προϊόντων μικρότερης της αξίας του κωδικού, δεν επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό σε χρήματα, ούτε πιστώνεται για τυχόν επόμενη αγορά.

Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από το συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του δώρου του διαγωνισμού.

4] Χρήση κωδικού: ο συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα www.instawin.gr, εξαργυρώνοντάς τον σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία της επιλογής του.

Η ιστοσελίδα www.instawin.gr  προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.

Ενδεικτικά, περιλαμβάνει:

  1. Υπηρεσίες: διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπείες αδυνατίσματος, θεραπείες αισθητικής, κομμωτήρια, spa, επισκέψεις σε παιδότοπους, κλπ.
  2. Συνδρομητικές υπηρεσίες: κάρτες υγείας περιορισμένου χρόνου, ασφαλιστικές παροχές, γυμναστηρίου κοκ.
  3. Φυσικά προϊόντα: ένδυση/υπόδηση, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη, φαρμακείου, καλλυντικά, φαγητό/καφέ κοκ (από τα φυσικά καταστήματα ή το e-shop συνεργαζόμενων εταιρειών, χωρίς κόστος παράδοσης για τον συμμετέχοντα).
  4. Ψηφιακό Περιεχόμενο: παιχνίδια για το κινητό, μηνύματα SMS μέσω online πλατφόρμας, e-books.

Οι  προσφερόμενες παροχές (προϊόντα ή υπηρεσίες) στους συμμετέχοντες και η αξίας τους είναι πάντα μεγαλύτερη ή ίση του κόστους συμμετοχής.  

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα.

Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει.

5] Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσω αποστολής SMS από ελληνικό αριθμό κινητού τηλεφώνου, εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού, ήτοι μέχρι το χρόνο λήξης του διαγωνισμού και όπως αυτή η χρονική στιγμή ανακοινώνεται και συνοδεύονται κατά την καταχώρηση τους από όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία. Κάθε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων και χωρίς την καταχώρηση των υποχρεωτικών στοιχείων, θα θεωρείται άκυρη. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Κάθε αποστολή SMS από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στο διαγωνισμό.

6] Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι πενήντα (50) λευκά κοντομάνικα T-Shirts με την απεικόνιση του Marcus Berg σε μέγεθος Large (L) και πενήντα (50) λευκά κοντομάνικα T-Shirts με την απεικόνιση του Marcus Berg σε μέγεθος Extra Large (XL).

7] Η ανάδειξη των νικητών θα γίνεται αφότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός «100 T-Shirts Marcus Berg». Οι εκατό (100) νικητές θα είναι οι συμμετέχοντες που θα έχουν στείλει μήνυμα στο 54777 και θα κληρωθούν ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Οι  εκατό (100) νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 16:00μ.μ.. Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής γεννήτριας τυχαίων αριθμών του random.org η οποία είναι πιστοποιημένη από το ανεξάρτητο εργαστήριο ECORGA (ISO/IEC 17025:2005) το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, οδός 2/F Berkeley Square House, Berkeley Square London, W1J 6BD.

8] Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα www.leoforos.gr την Τρίτη 04/04/2017 στις 18:00μ.μ., όπου και θα παραμείνουν για διάστημα τριάντα (30) ημερών.

Η παραλαβή των επάθλων θα γίνεται το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από  την ως άνω δημοσίευση των νικητών σύμφωνα με τη  διαδικασία ενημέρωσης όπως αυτή περιγράφεται ανωτέρω.

Οι πενήντα (50) πρώτοι νικητές, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους από τη κλήρωση (θέσεις 1 έως και 50) θα κερδίσουν από ένα (1) λευκό κοντομάνικο T-Shirt με την απεικόνιση του Marcus Berg σε μέγεθος Large (L). Οι πενήντα (50) επόμενοι νικητές, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους από την κλήρωση (θέσεις 51 έως και 100) θα κερδίσουν από ένα (1) λευκό κοντομάνικο T-Shirt με την απεικόνιση του Marcus Berg σε μέγεθος Extra Large (XL).

Η παραλαβή των δώρων από τους νικητές μπορεί να πραγματοποιηθεί – σύμφωνα και με τα όσα περιγράφονται υπό τον όρο 8 του παρόντος- από την Τετάρτη 05/04/2017 από τα γραφεία της Διοργανώτριας (14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, 14564 Κηφισιά) μεταξύ 9:00π.μ. και 18:00μ.μ., εκτός Σαββατοκύριακου και επίσημων αργιών. Οι νικητές, προκειμένου να παραλάβουν το δώρο, θα πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα και αντίγραφο λογαριασμού κινητού ή πιστοποίηση καρτοκινητού από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία ανήκει. Κατά την παραλαβή του δώρου, ο κάθε νικητής θα υπογράφει τη σχετική δήλωση αποδοχής του δώρου που θα του παρέχεται από το Διοργανωτή. Εναλλακτικά, το δώρο μπορεί να αποσταλεί με courier στη διεύθυνση που θα υποδείξει νικητής, με τα έξοδα αποστολής να βαρύνουν τον παραλήπτη.

Στην περίπτωση που ο νικητής είναι αλλοδαπός, τότε θα πρέπει να προσκομίσει αντίγραφο του διαβατηρίου του επικυρωμένο αρμοδίως.

9] Τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Ο Διοργανωτής δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα δώρα. Οι δε τυχεροί, οφείλουν να συμπεριφερθούν στα πλαίσια καλής πίστης και των χρηστών ηθών.

10] Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το τεχνικό σκέλος του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο παραπόνων της Διοργανώτριας Εταιρείας  στο 2103503000.

11] Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει μέρη αυτών των όρων ή και όλους τους όρους συμμετοχής στο σύνολό τους, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να είναι υποχρεωμένη προς αποζημίωση σε όποιον συμμετέχοντα, με την ανάρτηση νεότερου εγγράφου στην ιστοσελίδα www.leoforos.gr .

12] H Διοργανωτής και η 2S δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού της (ανωτέρα βία), είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.

H Διοργανωτής και η 2S επιπλέον δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει σωστή χρήση της υπηρεσίας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοργανώτριας ή/ και της 2S - όπως λάθος ή ημιτελή στοιχεία , τότε η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά και κατά την κρίση της το δικαίωμα να προχωρήσει στον επόμενο σε σειρά χρήστη.

13] Η Διοργανώτρια εταιρεία θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος ή έχει εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της κάρτας SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου με το οποίο έλαβε μέρος στο διαγωνισμό. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής δεν είναι ο κάτοχος του κινητού ή είναι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης, τότε για την παραλαβή του δώρου του θα πρέπει να προσκομίσει δήλωση του νόμου (άρθρο 8 Ν. 1599/1986), την οποία θα υπογράφει (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή) ο κάτοχος του κινητού ή ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας σε περίπτωση εταιρικής σύνδεσης, στην οποία θα δηλώνει πως έχει δώσει το δικαίωμα στο χρήστη-νικητή του διαγωνισμού να χρησιμοποιεί την κάρτα SIM για προσωπική χρήση και πως ο ίδιος αποποιείται του δικαιώματος του δώρου, το οποίο πλέον θα παραλάβει ο κατονομαζόμενος νικητής. Άλλως το δώρο μπορεί να παραληφθεί μόνον από τον ιδιοκτήτη του αριθμού που κέρδισε. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής του διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, το δώρο θα παραλαμβάνει αυτός που ασκεί την επιμέλεια αυτού.

14] Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στις διοργανώτριες εταιρίες για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Έτσι, οι διοργανώτριες εταιρίες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

15] Η Διοργανώτρια εταιρία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

16] Με την αποστολή SMS από κινητό στο 54777 κάθε συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ως υπεύθυνης για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτή διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ΄ εντολή και για λογαριασμό τους. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Εταιρεία και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος μέσω sms για τις προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με την Εταιρεία  2S  ή με οποιαδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Εταιρεία.

17] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

18] Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου