ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Έγινε η σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα, στη ΓΓΑ με την παρουσία εκπροσώπων των υπουργείων, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες και εκπροσώπους από τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Με τον εφιάλτη του ΠΑΟ ζει ο Μαρινάκης

 

Ο Μαρινάκης εξέφρασε την «αγωνία» του για το αν ο Πατέρας θα μείνει πρόεδρος του Παναθηναϊκού, γιατί μέχρι τότε δεν ήξεραν τι θα συμβεί επειδή δεν είχε αρχίσει ακόμη το ΔΣ του Παναθηναϊκού.

Εν συνεχεία άρχισε να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ πήγαν σε Παγκρήτιο και Τρίπολη (παρά την απαγόρευση), ενώ του Ολυμπιακού δεν πήγαν στην Ξάνθη. Για να πάρει την αποστομωτική απάντηση από τον αρχηγό της αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου ότι γι αυτό δεν ευθύνεται σε λάθος της αστυνομίας, αλλά στις ίδιες τις ομάδες. Στην περίπτωση της Ξάνθης, η ακριτική ομάδα δεν έδωσε εισιτήρια στους φίλαθλους του Ολυμπιακού, ενώ οι Εργοτέλης και Αστέρας έδωσαν στον Παναθηναϊκό.

Κάπου εκεί παρενέβη ο Μπιτσαξής, ο οποίος τόνισε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μποροβήλο και του είπε να μη δώσει εισιτήρια, εκείνος όμως το έκανε. Ο Μποροβήλος, που ήταν παρών, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Μπιτσαξή και είπε ότι έδωσε 800 ονομαστικά εισιτήρια, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαιναν οι φίλου του ΠΑΟ στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και θα έκαναν επεισόδια.

Και έτσι αποστομώθηκε ο Μαρνάκης που πήγε να ρίξει το βάρος σε Μπιτσαξή και αστυνομία.

Επίσης, έκανε παράπονα για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ που τον έχει καλέσει τρεις φορές και του έχει κάνει πειθαρχική δίωξη για τα όσα λέει για τους διαιτητές και είπε ότι «πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις κλήσεις του» και να μην τον καλεί για λόγους που «δεν είναι σοβαροί».  Μπορεί να τον ενοχλεί, αλλά τουλάχιστον να απολογείται για παράβαση των κανονισμών του αθλήματος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου