ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!

Σε απολογία είχε κληθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το πιο… ήσυχο ντέρμπι των τελευταίων ετών με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ στη Λεωφόρο και έδωσε το «παρών» στην αρμόδια επιτροπή η υπεράσπιση των «πράσινων». 

Απολογία για το… κοτόπουλο!

Το πιο ενδιαφέρον σημείο στο κατηγορητήριο ήταν η αναφορά στο πλαστικό κοτόπουλο που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και οι αναφορές για προπηλακισμό του διευθυντή επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, ανέφερε για το θέμα του… κοτόπουλου «Βγάλτε άκρη! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

Όσο για το θέμα του προπηλακισμού, σχολίασε: «Αρνούμαστε τον προπηλακισμό. Υπήρξε απλώς ένα στρίμωγμα έξω από τη φυσούνα. Στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει καμία παρατήρηση, δεν το είχε αντιληφθεί. Δεν θα έπρεπε να έχει γράψει και τις ύβρεις ο παρατηρητής στην έκθεση του;». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα υποστήριξε ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Η απόφαση αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τους «πράσινους» να απειλούνται με βαρύ πρόστιμο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου