ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ

Μια εξαίρετη πρωτοβουλία έλαβε η διοίκηση των «πρασίνων» δωρίζοντας την φανέλα του Μπεργκ από το «αιώνιο» ντέρμπι σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς λόγους η φανέλα του Μπεργκ

Πιο συγκεκριμένα το Charity Idols, που διεξάγει δημοπρασίες αθλητικών προϊόντων για καλό σκοπό, δόθηκε η φανέλα που φορούσε ο Μάρκους Μπεργκ στο πρόσφατο ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Τα έσοδα από την δημοπρασία θα δοθούν για την προστασία κακοποιημένων παιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο επίσημο site της ΠΑΕ αναφέρει:
« Για μια ακόμα φορά σε δημοπρασία η φανέλα του πολυτιμότερου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, Marcus Berg

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε νικηφόρα στην έδρα του και συνεχίζει αντίστοιχα και τη συνεργασία του με την πλατφόρμα δημοπρασιών Charity Idols επιμένοντας στη στήριξη του έργου της Εταιρείας Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – «ΕΛΙΖΑ».

Αυτή τη φορά, η ξεχωριστή φανέλα που φόρεσε ο Marcus Berg στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού δημοπρατείται με σκοπό την προστασία και την υπεράσπιση παιδιών που βιώνουν ή κινδυνεύουν από κακοποίηση στην Ελλάδα.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, μπορείτε και εσείς να πάρετε μέρος τώρα στην ηλεκτρονική δημοπρασία, που ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται στις 28.03.2017 21:55.

Η τεχνική αγωνιστική φανέλα θα φέρει την αυθεντική υπογραφή του Σουηδού επιθετικού και παραδίδεται με πιστοποιητικό γνησιότητας. »

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου