ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την πρόσληψη του Θόδωρου Ελευθεριάδη, μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής του ΟΣΦΠ, ενισχύει τις ακαδημίες του ο Παναθηναϊκός.

Ενισχύει τις ακαδημίες ο Παναθηναϊκός

Μια σημαντική κίνηση, με την οποία αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν αποδυναμώνει αλλά κάνει και βήματα προόδου και ενίσχυσης, ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Θόδωρο Ελευθεριάδη, έτσι ώστε αυτός να αναλάβει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν τον ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου και του συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης των ακαδημιών του «τριφυλλιού». Οι δυο πλευρές, με προσωπική επιλογή και κινήσεις του Τάκη Φύσσα, έχουν φτάσει σε συμφωνία και η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους θα γίνει με το τέλος της σεζόν.

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού επέλεξε τον Ελευθεριάδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εθνική ομάδα. Ο Φύσσας τον είχε προσλάβει το 2011 και για μια τριετία, ως το 2014, δούλεψαν μαζί πάνω στα κλιμάκια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Ο Ελευθεριάδης σε αυτή την τριετία είχε ρόλο συντονιστή των «μικρών εθνικών» και ήταν ο πρώτος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Κ15. Από την αποχώρησή του από την εθνική, μαζί με τον Τάκη Φύσσα μάλιστα, κι έπειτα εργάστηκε στον Ολυμπιακό.

Πριν από ένα μήνα, όμως, ο κ. Ελευθεριάδης παραιτήθηκε από τον ΟΣΦΠ και το πόστο του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών που είχε και τώρα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να «τρέξουν» μαζί την «πράσινη» ακαδημία. Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης επί της ουσίας θα είναι το «Νο2» στα θέματα των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού και πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική κίνηση καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα τον χώρο των ακαδημιών στο ποδόσφαιρο τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου