ΖΕΚΑ: «ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Χαρούμενος και έτοιμος να τρέξει… όσα χιλιόμετρα χρειαστεί για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Ελλάδας εμφανίστηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα.

Ζέκα: «Και την ψυχή μου για την Ελλάδα»

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ελλάδας έκανε την Τρίτη (21/03) ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του προγράμματος υπό τις οδηγίες του Σκίμπε, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στάθηκε αρκετά στο πόσο θέλει να ανταποδώσει στην Ελλάδα όσα του έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι και σήμερα…

«Το  περίμενα πάρα πολύ. Χθες στο δωμάτιο σκέφτηκα λίγο πως θα είναι με τα παιδιά η πρώτη προπόνηση, γιατί αυτή είναι η πρώτη μου φορά και με κάποιους που δεν έχουμε βρεθεί αντίπαλοι δεν έχω μιλήσει πάρα πολύ, αλλά όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά μαζί μου. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε αρχικά ο Κάρλος Ζέκα.

Για τον πως τον υποδέχθηκαν, σχολίασε: «Όλοι μόλις με είδαν στο ξενοδοχείο μου μίλησαν πολύ καλά, ο Καπίνο που τον γνωρίζω, ο Τζαβέλλας μου μίλησε πολύ καλά. Όλοι, όλοι».

Όσο για το αν περίμενε να παίξει για την Ελλάδα, είπε: «Δεν το περίμενα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας».

Σε ερώτηση για το πόσα χιλιόμετρα μπορεί να τρέξει για την εθνική, απάντησε: «Δεν ξέρω, αν χρειαστεί και 15 και 20 χιλιόμετρα θα τρέξω. Για να βοηθήσω την ομάδα θα τρέχω μέχρι... αύριο».

Για το πώς αισθάνεται, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα για να κερδίσει μόνο αυτό».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα μέχρι τώρα, ότι έχω πετύχει στη ζωή μου μου το έχει δώσει η Ελλάδα. Οπότε κι εγώ θέλω να δώσω τα πάντα, την καρδιά μου, την ψυχή μου τα πάντα για την ομάδα για να κερδίσει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου