ΖΕΚΑ: «ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο Leoforos.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού που ήταν αναγκαία τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Ζέκα: «Το θέλαμε για εμάς και για τον κόσμο»

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού, που πλέον πήρε την ελληνική υπηκοότητα και κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της χώρας μας, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το χθεσινό ντέρμπι στη Λεωφόρο. Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις που  έκανε στο Leoforos.gr λίγη ώρα μετά το τέλος του 1-0 επί του ΟΣΦΠ με την καταιγιστική εμφάνιση που  έκανε το «τριφύλλι» απέναντι στους Πειραιώτες να αφήνει στον αρχηγό ψυχολογική δύναμη για τη συνέχεια όπως τόνισε.

Αυτό που υπογράμμισε ο Ζέκα, είναι πως τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός την είχε απόλυτη ανάγκη τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και για να την κάνει δώρο στον κόσμο της, τον οποίο τόσο έχει πικράνει στη διάρκεια της φετινής σεζόν. «Βάλαμε το γρήγορο γκολ και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλό μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα», είπε αρχικά ο Κάρλος Ζέκα.

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Τώρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να γίνει. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Επικρατήσαμε μίας ομάδα που μας είχε κερδίσει με 3-0 στον πρώτο γύρο, όμως αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει».

Όσο για το τι αφήνει το ντέρμπι της Λεωφόρου, απάντησε: «Μας αφήνει δύναμη γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Πάντα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι παίρνεις έξτρα δύναμη. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας».

Αναφορικά με το αν ο Παναθηναϊκός μπορούσε περισσότερα τέρματα, είπε: «Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Σημαντικό ήταν που νικήσαμε, αυτό μετράει».

Τέλος, για τον κόσμο του «τριφυλλιού», σχολίασε: «Δεν έχω λόγια για αυτόν τον κόσμο. Πάντα είναι δίπλα μας και μας δίνει δύναμη αλλά αυτό σήμερα ήταν κάτι απίστευτο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου