ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη επιβεβαίωσε τη συμφωνία για το ΟΑΚΑ, αλλά απέφυγε να εξηγήσει γιατί δεν ενημέρωσε την ΚΑΕ για την αλλαγή πλεύσης, μιλώντας αόριστα.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε για το ΟΑΚΑ από τον Μπαλτάκο

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη όπου ανέφερε τις προϋποθέσεις που του έθεσε για μια αρχική συμφωνία στο σχέδιο δημιουργίας ποδοσφαιρικού γηπέδου και εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Γουδή. Αυτές όπως είπε είναι «να μην πειραχτεί η Λεωφόρος μέχρι να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Γουδή, να έχει παρουσία ο Παναθηναϊκός στον ευρύτερο χώρο της Λεωφόρο με κάποιο μουσείο ή κάποια ακαδημία και να έχουν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη παρουσία στις εγκασταστάσεις στο Γουδή». Προϋποθέσεις που σε πρώιμο στάδιο έγιναν αποδεκτές από τον κ. Βασιλειάδη.

Στη συνέχεια όμως όταν ρωτήθηκε για τη συμφωνία που υπήρχε με ΚΑΕ και ΠΑΕ για μελέτη μεταφοράς όλων των τμημάτων στο ΟΑΚΑ απάντησε: «Είναι πραγματικότητα πως υπήρχε μια συνεννόηση με την προηγούμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ενημερώθηκα όταν ανέλαβα, αλλά αφουγκράστηκα τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν βρήκα πολλούς πού να θέλουν κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω λοιπόν αν μπορεί να ευοδωθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Η προσωπική μου άποψη δεν έχει βέβαια σημασία κι αν η ΚΑΕ έχει βούληση και θέληση να ασχοληθεί με την περίπτωση στο Γουδή ώστε ενδεχομένως να δημιουργηθεί και γήπεδο του μπάσκετ δεν μου πέφτει λόγος. Υπάρχουν πολιτικά και τεχνικά ζητήματα φαντάζομαι που πρέπει να συζητηθούν. Μπορεί να κινηθεί μόνη της χωρίς τη συνδρομή μας, αλλά και με τη συνδρομή μας αν την χρειαστεί θα είναι η πραγματοποίηση ενός παιδικού ονείρου να συστεγαστεί ολόκληρος ο Παναθηναϊκός στον ίδιο χώρο».

Από εκεί και πέρα, για το πλάνο χρηματοδότησης του γηπέδου ανέφερε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει υποφέρει πολύ από το θέμα του γηπέδου. Γι’ αυτό τον λόγο θέλω να είμαι προσεκτικός στα λεγόμενά μου. Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο, σε προχωρημένες συζητήσεις και σύντομα θα πούμε συγκεκριμένα πράγματα. Σέβομαι την αγάπη των εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού γι’ αυτό δεν λέω περισσότερα».

Τέλος για τη διπλή ανάπλαση είπε: «Είναι αυτονόητο ότι από τη στιγμή που θα προχωρήσει το θέμα για το γήπεδο στο Γουδή, η διπλή ανάπλαση καταργείται. Απ’ όσο καταλαβαίνω, ο Δήμος έχει σκοπό να αξιοποιήσει τον χώρο. Είναι ταυτόσημη σχέση η κατάργηση της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό με τη δημιουργία του γηπέδου στο Γουδή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου