ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ: «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ»

«Ναι μεν, αλλά...» από τον πρωθυπουργό για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας και τη δημιουργία νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Τσίπρας για γήπεδο Παναθηναϊκού: «Διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς»

Οι παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της Αθήνας βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για κοινό όραμα το οποίο περιλαμβάνει τόσο την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας όσο και τη δημιουργία νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό.

Ο πρωθυπουργός ωστόσο, έσπευσε με το... καλημέρα να πετάξει το μπαλάκι στο δήμο λέγοντας, πως στηρίζει τις όποιες αποφάσεις του, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τη χρηματοδότηση του σχεδίου.

«Η κυβέρνηση στηρίζει τις όποιες αποφάσεις λάβει ο Δήμος Αθηναίων. Ωστόσο, θα πρέπει να προετοιμάσουμε το διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και να υπάρχει αρτιότητα σε όλες τις δράσεις που θα αναληφθούν», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τεράστια ευκαιρία» για την Αθήνα και την αύξηση του τουρισμού χαρακτήρισε τις κινήσεις για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Καμίνης.


Πηγή: Newsbomb.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου